• 17 Jun. 2024
  • 3 min

Am lansat iajob.ro! Aplici fără CV și te angajezi rapid!

lansare iajob

Cauți urgent job? Ai o meserie și vrei să te angajezi cât mai repede? Nimic mai simplu, de azi înainte intri pe iajob.ro, vezi ce locuri de muncă au apărut și suni sau le scrii un mesaj direct celor care angajează. Așa afli pe loc dacă ești potrivit pentru job și poți să te angajezi rapid. 

Vezi în continuare cum funcționează platforma și cât de simplu este să-ți găsești de muncă pe iajob.ro

🌟 Ce aduce nou iajob.ro?

Îți spunem de acum că pe unele dintre ele ți le-ai dorit de mult timp (și iată, acum sunt posibile):

↘️ aplici fără CV – pe iajob.ro nu mai trebuie să-ți bați capul cu CV-ul, de fapt, nici nu mai trebuie să „aplici”;

↘️ pe lângă asta, tu suni și afli mai multe despre job, nu trebuie să aștepți să te sune pe tine angajatorul. Bonus, afli pe loc dacă ești potrivit pentru job. 

Acum hai să vedem care sunt avantajele iajob.ro pentru tine:

👉 Cauți și găsești rapid un loc de muncă

Poți accesa iajob.ro fără să-ți faci cont. Simplu, intri direct de pe calculator sau telefon și vezi rapid cine angajează și ce locuri de muncă sunt disponibile. Poți face asta cu ușurință de oriunde și oricând, în pauză, când îți bei cafeaua sau chiar în timp ce stai în trafic. Și verifică platforma ori de câte ori prinzi câteva momente libere, ca să nu-ți scape joburile noi. Când găsești un anunț care îți atrage atenția, sună sau scrie un mesaj celui care angajează.

 👉 Aplici fără CV

Pe iajob.ro n-ai nevoie nici de cont, nici de CV ca să aplici. Pur și simplu intri în legătură cu cei care angajează, pentru că toate anunțurile au numărul de telefon sau adresa de e-mail la îndemână. Nu mai pierzi timp lucrând la CV când știi că poți convinge mult mai ușor și mai repede cu un mesaj sau un telefon. Acum ai șansa să le spui direct celor care angajează unde ai mai lucrat, ce știi să faci și de ce ar trebui să te angajeze pe tine.

👉 Suni direct angajatorul

Cu iajob.ro, controlul este la tine. Mai precis, ai găsit un loc de muncă care te interesează, ai și luat legătura cu cel care angajează. Poate să fie prin e-mail, telefon și/ sau WhatsApp. Ce trebuie să știi este că el alege modalitatea prin care vrea să fie contactat, dar în continuare tu alegi când îl suni sau îi trimiți un mesaj. Totuși, nu aștepta prea mult ca să nu ți-o ia cineva înainte și să obțină jobul. 

👉 Afli toate detaliile la telefon

Care este programul? Cât este salariul? Ce beneficii extrasalariale ai? Astea sunt întrebările care contează până la urmă și la care acum poți afla răspunsurile imediat. Fă-ți o listă cu tot ce vrei să știi, sună și întreabă direct angajatorul. Primești răspuns pe loc și poți să decizi rapid dacă este jobul potrivit pentru tine sau dacă ar trebui să cauți în altă parte. 

Pe iajob.ro ai zeci de mii de oferte disponibile, din care să alegi locul de muncă care-ți bifează cât mai multe așteptări.

iajob.ro banner portal de locuri de munca

 

🛠️ Cum funcționează iajob.ro?

Noi nu știm să existe mai simplu de atât.

Așa că-ți explicăm și ne zici tu dacă e așa.

Să începem. 👇

1/ intri pe iajob.ro și vezi toate locurile de muncă cu angajare rapidă – cum ziceam, n-ai nevoie de cont;

2/ ai găsit un job care ți se potrivește, ia legătura cu cel care angajează – îl suni sau îi scrii un mesaj pe e-mail ori WhatsApp.

Asta e tot. Nu-ți trebuie CV ca să aplici. Intri în legătură cu cei care caută să angajeze și ai ocazia să te prezinți direct și să-i convingi că tu ești colegul de care au nevoie. 

Mic sfat: dacă nu răspunde din prima, salvează-ți numărul în agendă.

E posibil să te sune angajatorul înapoi ulterior. Asta înainte să apuci tu să suni din nou. Și atunci nu vrei să pară că nu știi cu cine vorbești. Sau că nu ești interesat.

🤑 Cât e salariul?

Unele joburi vor avea salariul menționat în anunț, altele nu. Vestea bună e că poți contacta angajatorul pe loc și să-l întrebi cât oferă. Îți recomandăm să afli mai întâi cât se câștigă în domeniul tău cu Salario, comparatorul salarial marca eJobs. Așa vei ști cât să ceri și vei putea să-ți negociezi salariul la telefon dacă e nevoie.

Concluzia e simplă: Ai rămas fără loc de muncă. Ai un serviciu, dar te-ai hotărât să-l schimbi. Sau ești la primul job. În oricare dintre situații te afli, pe iajob.ro e simplu ca bună ziua să te angajezi. Și foarte rapid. Hai să te convingi!

 

 

Ți-a fost util articolul despre iajob.ro? S-ar putea să te intereseze și:

Contract individual de munca – ce trebuie să știi neapărat

Salariu net – cum diferă de salariul brut și cum îl calculezi

 

 

A fost util articolul? 6
angajareanunturi de joburi

Leave a Reply