• 24 May. 2019
 • 2 min

Aplică fără frică! eJobs verifică anunțurile de joburi

aplica fara frica
Autor
Steluţa Năstase
Steluţa Năstase Am ales un job pe care îl iubesc și, da, zâmbesc pentru c... Arată mai mult

Cele aproape 30.000 de anunțuri pe care le găsești pe eJobs.ro sunt validate de echipa de suport care garantează că acestea sunt credibile și reale. Aplica fara frica!

Fie că îți cauți job pentru prima dată, fie că vrei să-ți schimbi domeniul de activitate după 15 ani sau lucrezi într-o corporație și parcă ai vrea ceva mai dinamic în cariera ta, cel dintâi pas este să faci o scurtă cercetare a joburilor disponibile. Apoi să-ți pui CV-ul la punct și să aplici. De multe ori încă din etapa de cercetare intervin temerile legate joburile la care ți-ai dori să aplici.

Potrivit unui studiu eJobs, cea mai mare teamă pentru 22% dintre cei care își caută un loc de muncă este că joburile cele mai bune sunt luate de cei care au pile”. Pentru aproape la fel de mulți români (21%) cea mai mare frică este legată de anunțurile de angajare considerate a fi neadevărate. Asta îi determină, de foarte multe ori, să amâne decizia de a-și schimba locul de muncă, deși nu sunt fericiți. În plus, întâmpină obstacole și în redactarea CV-ului. Pentru 62% dintre români cea mai mare problemă este că nu au suficientă experiență și, din acest motiv, CV-ul lor va părea neconvingător în ochii recrutorilor. 22% nu știu, concret, ce informații ar trebui să includă sau ce format ar trebui să aibă CV-ul.

În acest context, eJobs te ajută să câștigi mai multă încredere și curaj când vine vorba de schimbarea jobului și să depășești temerea că anunțurile de joburi sunt neadevărate sau că CV-ul tău nu este convingător. Iată cum:

Fiecare dintre cele aproape 30.000 de anunțuri pe care le găsești pe eJobs.ro este verificat de echipa de suport. În cadrul fiecărui anunț găsești două bife care înseamnă:

Aplica fara frica! Companie este verificată:

 • Compania și activitatea ei au fost verificate de echipa eJobs pe website-urile autorităților și ministerelor naționale, iar informațiile declarate corespund cu datele din anunț.  

Aplica fara frica! Anunțul este verificat:

 • Anunțul a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile neconcordanțe, greșeli sau conținut discriminatoriu.
 • Titlul jobului este în concordanță cu cerințele și descrierea jobului.
 • Criteriile jobului: departamentele, orașele, nivelul de carieră, nivelul de studii, tipul jobului corespund cu textul de prezentare al jobului.


Pe lângă verificarea anunțurilor, echipa eJobs îți este aproape pe parcursul întregului drum spre schimbarea jobului:

 

 • Poți apela cu încredere numărul cu tarif normal 021.9124, unde vei discuta cu un consilier eJobs, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00.
 • Îți răspunde la întrebările despre companii, anunțuri de joburi, domeniul spre care să te orientezi având în vedere experiența ta.
 • Te ajută să-ți faci CV-ul în timp ce discutați la telefon. Structura este prestabilită în platforma eJobs și apreciată pentru simplitate de către angajatori, așa că va adăuga joburile tale, specificând funcția, numele companiei, perioada în care ai lucrat și realizările tale. În cazul în care ai prea multe joburi, te va sfătui să le menționezi pe scurt sau să le alegi doar pe cele care sunt relevante pentru jobul la care aplici. Dacă nu ai suficientă experiență, va insista la educație, cursuri de formare/specializare, stagii de practică. Apoi veți identifica împreună joburile care se potrivesc nivelului tău de experiență și așteptărilor tale, iar consilierul eJobs va aplica cu CV-ul tău.
 • Odată ce aplicarea ta a fost înregistrată, ai mai multe șanse să fii sunat de angajatori. Poți reveni oricând la eJobs peste câteva zile sau săptămâni. La 021.9124 afli ce locuri de muncă au mai apărut și ai parte de consiliere pe parcursul întregului drum spre schimbarea jobului. 

 

Ți-a plăcut articolul Aplică fără frică! eJobs verifică anunțurile de joburi? Citește și:

Aplica fara frica chiar daca ai temeri la angajare

Model CV 2019. Tot ce trebuie să știi în redactarea CV-ului

A fost util articolul? 10
aplica fara frica
 • AvatarAlexandru marian puiu zice

  Domenii restaurant,. Fasfood.. In general alimentatie publica

 • AvatarAlexandru marian puiu zice

  Restaurant,. Fastfood
  .. Bucatarie in general alimentatie publica

Leave a Reply