• 12 Jan. 2023
 • 12 min

Asistent manager. Ce trebuie să știi înainte de a aplica pentru acest job

asistent manager

Ești în una dintre aceste etape ale carierei: tocmai ai absolvit studiile sau vrei un job nou în back-office. Ori te tentează o reconversie profesională după ani buni petrecuți într-un domeniu care nu te mai motivează. Și e firesc să fii ușor dezorientat în privința alegerii. Ce ai zice de rolul de asistent manager? Ai toate detaliile în cele ce urmează!

Primul pas este să-ți conturezi un scurt profil. Cum ești ca fel de a fi? Ce știi să faci cel mai bine și îți place? Dacă reiese că ești o persoană cu bune abilități de comunicare, planificare, organizare și ai cunoștințe bune de limba engleză, dacă îți place să relaționezi cu oamenii, jobul de asistent manager este un start bun. Sau o oportunitate de a evolua în carieră într-o companie care susține dezvoltarea ta. Prin implicare și prin interesul pentru a deprinde cunoștințe noi, poți face trecerea spre domeniul HR, spre contabilitate sau organizare de evenimente. 

Descoperă care sunt responsabilitățile unui asistent manager și cum te poți califica pentru acest rol. Ai la îndemână un ghid cu oportunități de angajare în orașele mari din țară, precum și salariul mediu pentru asistent manager, pentru a lua decizii care să fie aproape de ceea ce-ți dorești în carieră. 

 

Asistent manager – Cum ai povesti despre rolul tău celui mai bun prieten?

Misiunea ta este să preiei acele task-uri administrative ale managerului și să le organizezi, mizând în același timp pe o comunicare bună cu acesta și cu echipa. Ești omul care are ca dress code zâmbetul. E musai să întâmpini echipa, clienții, candidații cu voie bună, să găsești soluții pentru situații imprevizibile și să te pricepi să lucrezi în Excel. La tine apelează colegii pentru facturi, colete și alte treburi administrative, pe care tu ai talentul de a le rezolva cât ai clipi. 

Poți lucra într-o gamă largă de industrii, de aceea și responsabilitățile aferente jobului tău pot varia. În retail, de exemplu, te poți ocupa de de plângerile clienților și de inventarul mărfurilor, în timp ce în servicii business sau în consultanță te poți ocupa relațiile cu managementul și cu personalul. Pentru a lua o decizie informată în privința viitorului job, ți-ar prinde bine să știi care sunt exact responsabilitățile tale, ca asistent manager. Le poți afla din anunțurile de joburi sau în mod oficial, verificând Clasificarea Ocupațiilor din România (COR) 334303, pentru asistent manager.

 

Cod COR asistent manager. Ce cuprinde fisa de post asistent manager

Responsabilitățile jobului de asistent manager pot varia de la companie la companie, iar unii angajatori pot adăuga chiar responsabilități noi, care poate nu țin de rolul tău. De aceea este util să parcurgi Codul COR 334303, pentru asistent manager.

 

Activități generale: 

 • Activităţi administrative: Realizarea de sarcini administrative zilnice cum ar fi gestionarea documentelor şi procesarea hârtiilor.
 • Comunicarea cu superiorii, egalii şi subordonaţii: Asigurarea informării superiorilor, colegilor şi subordonaţilor prin telefon, în scris, e-mail sau în persoană.
 • Utilizarea calculatoarelor: Utilizarea calculatoarelor sau sistemelor computerizate (inclusiv hardware şi software) pentru a programa, a introduce date sau procesa informaţii.
 • Obţinerea informaţiilor: Observarea, recepţionarea şi obţinerea din surse diverse a informaţiilor necesare.


Abilități necesare: 

 • Înţelegerea textele scrise: Abilitatea de a citi şi de a înţelege informaţiile şi ideile prezentate în scris.
 • Înțelegerea verbală: Abilitatea de a asculta și de a înțelege informațiile și ideile prezentate prin viu grai.
 • Expresivitatea verbală: Abilitatea de a comunica informaţiile şi ideile prin viu grai astfel încât ceilalţi să înţeleagă mesajul.
 • Expresivitatea scrisă: Abilitatea de a comunica informaţiile şi ideile prin scris astfel încât ceilalţi să înţeleagă mesajul transmis.


Aptitudini necesare:

 • Înţelegerea textelor citite: Înţelegerea propoziţiilor şi paragrafelor scrise în documentele ce ţin de postul respectiv.
 • Ascultare activă: Oferirea unei atenţii complete la ceea ce au de spus alte persoane, investirea timpului necesar pentru a înţelege argumentele prezentate, punerea de întrebări atunci când este necesar, şi capacitatea de a nu-i întrerupe pe ceilalţi în momente nepotrivite.
 • Vorbire: Discutarea cu alte persoane pentru a transmite cât mai eficient informaţiile necesare.
 • Orientare spre servicii: Căutarea în mod activ de modalităţi de a ajuta alte persoane.


Stilul de muncă

 • Integritate: Postul necesită onestitate şi etică.
 • Atenţie la detalii: Postul necesită atenţie la detalii şi comprehensivitate în finalizarea sarcinilor postului.
 • Respectarea obligaţiilor:  Să fii un profesionist pe care ceilalţi se pot baza, serios şi care îşi respectă obligaţiile.
 • Cooperare: Postul necesită cooperare cu ceilalți membri ai echipei.


Cunoștințe: 

 • Secretariat: Managementul documentelor şi înregistrărilor, stenografia şi transcrierea, completarea formularelor.
 • Limba maternă: Cunoştinţe privind structura şi conţinutul limbii materne, inclusiv a înţelesului şi ortografiei cuvintelor, regulilor de compoziţie şi a gramaticii.
 • Servicii personale şi orientate către clienţi: Cunoştinţe privind principiile şi procesele legate de serviciile pentru clienţi şi personal.
 • Calculatoare şi electronică: Cunoştinţe legate de echipamentele hardware şi software de calculator.

 

Abilități cerute și apreciate de angajatori

 

De multe ori și angajatorilor le este dificil să urmărească fișele de post, așa că simplică cerințele și urmăresc câteva abilități esențiale pentru ca o persoană să facă față rolului de asistent manager:

 

Comunicarea

Comunicarea verbală, comunicarea non-verbală și ascultarea activă sunt acele abilități indispensabile în rolul de asistent manager. Pentru a răspunde în mod adecvat solicitărilor diferite venite din partea colegilor, managerilor, clienților, este important să asculți activ și să clarifici anumite aspecte, prin întrebări. De asemenea, contează mult limbajul non-verbal (gesturi, mimică, vestimentație), care ar trebui să denote profesionalism, precum și abilitatea de a citi limbajul non-verbal al oamenilor, tonul vocii și expresiile faciale, pentru a-ți ajusta mesajul și stilul de comunicare.

 

Colaborarea/Lucrul în echipă/Leadership-ul

O bună parte din rolul tău implică colaborarea cu oamenii din echipe, răspunsul la întrebările și solicitările lor administrative. Va trebui să gestionezi situațiile pe care aceștia ți le prezintă, să găsești soluții pentru a îmbunătăți condițiile de lucru din companie, să delegi sarcini pentru ca anumite task-uri administrative să fie gata la timp (de exemplu, menținerea legăturii cu experții contabili sau cu experții în legislația muncii și prezentarea unor situații noi întâmpinate în salarizare sau administrare de personal). Ești practic un lider în echipă și trebuie să acționezi ca un model.

 

Abilitățile interpersonale

Ești omul de legătură cu echipa, managerii, clienții, iar oamenii se așteaptă să fii cooperant, empatic, sociabil și echilibrat. Doar printr-o bună gestionare a emoțiilor, poți face față acestui rol, în care zilele și situațiile nu sunt deloc similare, și uneori nici previzibile, relaționezi cu oameni noi și toți se așteaptă să ai o abordare profesionistă și umană.

 

Abilități de rezolvare a problemelor

Situațiile imprevizibile sunt parte din jobul tău, de aceea contează să nu acționezi impulsiv în rezolvarea lor, chiar dacă deadline-ul e foarte strâns. Încearcă să aduni cât mai multe informații, analizează situația și identifică soluții. Cântărește avantajele și dezavantajele unei posibile decizii și alege în cunoștință de cauză!

 

Abilități hard

Superputerea ta este Excelul și toate formulele menite să facă mai ușoare calculele. Dar este util să știi cum funcționează un sistem POS, în cazul în care ai de încasat bani pentru anumite servicii ale companiei.

 

Cum te poti pregăti pentru a deveni asistent manager


Urmează cursurile de calificare

Te poți califica pentru jobul de asistent manager cu studii medii sau superioare în economie, administrație, management. De asemenea, există și facultăți de profil în marile orașe, precum Facultatea de Administrație și Management de la ASE și Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Univeristății București. De asemenea, există cursuri online și în format fizic care te ajută să te familiarizezi cu jobul de asistent manager și să obții o diplomă utilă la angajare. Ține cont să alegi un curs live interactiv, care poate fi și acreditat. Programa unui curs de asistent manager cuprinde: 

 • O mai bună înțelegere a rolului unui Asistent Manager sau Back Office în organizație;
 • Tehnici importante de comunicare atât scrisă cât și telefonică;
 • Analiza stilurilor de comunicare și exersarea modului de comunicare asertivă;
 • Moduri de întocmire a unor rapoarte și prezentări clare și concise;
 • Tehnici pentru prioritizarea activităților, planificarea acestora și modalități de gestionare a întreruperilor apărute pe parcursul programului;
 • O strategie de organizare a agendei personale/a colegilor și pași pentru organizarea optimă a ședințelor și întâlnirilor.

 

Deprinde experiență relevantă

Rolurile de asistent manager sunt de obicei adresate persoanelor entry-level sau cu 2-5 ani de experiență. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a te califica este să-ți actualizezi CV-ul și să notezi abilitățile necesare pentru a te califica pentru acest rol. Asigură-te că la interviu ai o abordare și o vestimentație care denotă profesionalism. Este primul pas pentru a începe să lucrezi în acest rol și să deprinzi experiență.

 

Obține certificări

Deși nu sunt obligatorii, îți oferă un plus pentru a te califica pentru jobul dorit. Îți poți lua certificări în management, administrație, în contabilitate, poți urma traininguri în leadership, în gestionarea relațiilor interpersonale, gestionarea conflictelor.

 

Actualizează CV-ul
Fiind concentrat pe deprinderea noilor abilități și cunoștințe, poți omite cel mai important aspect: actualizarea CV-ului cu noile realizări: cursuri, experiență, traininguri. Numai cu un CV actualizat și nișat pe jobul la care aplici poți avea succes.

 

Aplică la joburile de asistent manager

Pe eJobs.ro vei găsi peste 3.200 de joburi pentru asistent manager. Cele mai multe sunt dedicate nivelului de experiență mid-level, fiind urmate de joburile pentru nivelul entry-level și se regăsesc în orașele mari precum București, Cluj, Brașov, Timișoara. Angajatorii apreciază la viitorul asistent manager abilitățile soft precum comunicarea, organizarea, prioritizarea, managementul timpului. Foarte importante sunt și limbile străine cunoscute, engleza fiind obligatorie pentru multe joburi de asistent manager.

 

Joburi asistent manager Bucuresti

 

Asistent Manager în Prestări servicii

Ești o persoană orientată spre rezolvarea task-urilor și situațiilor pe care le întâmpini la job? Îți place să lucrezi în echipă? Dacă te regăsești în această descriere, pe eJobs.ro găsești joburi de Asistent Manager în companii de prestări servicii. Pentru a te califica, ai nevoie de studii superioare (în curs sau finalizate), carnet de conducere categoria B și cel puțin 1 an de experiență pe poziția de asistent manager sau experiență pe partea de organizare, vânzare servicii și relaționare cu diferiți clienți. De asemenea, contează abilitățile excelente de comunicare în limba română și limba engleză, atenția la detalii, capacitatea de organizare și prioritizare a sarcinilor.

Responsabilități: suport în activitățile derulate de Managerul de Dezvoltare, redactare contracte și oferte pentru clienți. Trebuie să asiguri acuratețea datelor acestora și le arhivezi conform procedurilor interne, dar și să completezi în CRM toate informațiile relevante. De asemenea, trebuie să soliciți de la Departamentul Financiar facturile aferente contractelor în desfășurare și să menții legătura cu diferiți clienți până la încasarea acestora.

Beneficii: Asigurare medicala privată, bonuri de masă, mașină de serviciu.

 

Asistent Manager în Turism/HoReCA

Pentru acest rol, contează să ai cunoștințe de operare calculator, cunoștințe privind sistemele de livrare mâncare, abilități de comunicare și organizare.

Responsabilitățile tale vor fi: predarea comenzilor fizice și din sistemul de livrări către bucătari; ambalarea preparatelor și predarea acestora către livratori, încasarea și emiterea bonului fiscal, colaborarea cu bucătarul-șef pentru comenzile către furnizori și raportarea activității către manager.

Beneficii: oportunități de avansare, program o zi cu o zi, masa asigurată.

 

Asistent Manager în Producție

Te califici pentru acest job dacă ai studii superioare, ești persoană organizată și atentă la detalii, ai o atitudine orientată spre client și capacitatea de a găsi rapid soluții. De asemenea, contează cunoștințele de contabilitate primară și abilitățile de lucru în Office (Word, Excel, PowerPoint). Ai un atu dacă lucrezi bine în programul SmartBill, în platformele online WordPress si PrestaShop, deții permis auto categoria B, cunoști limba engleză. 

Responsabilități: preluarea comenzilor și gestionarea acestora până la finalizare, comunicarea permanentă cu clienții și asigurarea de asistență individuală în vânzarea produselor, menținerea legăturilor cu diverși furnizori, colaboratori, efectuarea recepției de marfă și înregistrarea mișcărilor de mărfuri, emiterea facturilor și AWB-urilor, transmiterea acestora către clienți.

Beneficii: tichete de masă și tichete cadou, asigurare medicală în sistem privat, bonusuri și prime în funcție de performanță, decontare transport. 

 

Joburi Asistent Manager Cluj

 

Asistent Manager în Retail

Studiile în administrarea afacerilor sau absolvirea unei universități pot reprezenta un avantaj pentru acest rol. De asemenea, sunt importante experiență practică dovedită, ideal în sectorul textil, pasiunea pentru modă, orientarea puternică către clienți și servicii, nivelul ridicat de angajament, inițiativă și abordare practică, abilitățile organizatorice și analitice, inclusiv o bună înțelegere a cifrelor și rapoartelor, cunoștințele foarte bune de germană și / sau engleză. 

Responsabilități: Conducerea echipei împreună cu șeful de departament, motivarea și instruirea echipei împreună cu managerul de departament, suport continuu pentru îmbunătățirea vânzărilor, asigurarea unui serviciu prietenos și profesional pentru clienții departamentului, efectuarea de rapoarte şi analize periodice ale indicatorilor importanți, optimizarea nivelului de vânzări, prin implementarea standardelor de aranjare și merchandising.

Beneficii: Dezvoltare personală și profesională, planificarea individuală a carierei, diverse oportunități de dezvoltare, reduceri la cumpărături, asigurare de sănătate privată, tichete de masă, bonus individual din vânzări, zile suplimentare de concediu conform vechimii în companie, bonus pentru recomandare angajați, primă de Crăciun.

 

Office Manager – cu limba germană în Administrativ / Logistică

Dacă vorbești bine germana, româna, engleza și ești maestru în utilizarea produselor MS Office, acest job este pentru tine. De asemenea, contează mult abilitățile soft, precum comunicarea clară, un mod de lucru orientat spre soluții, discret și structurat.

Responsabilități: În calitate de Office Manager vei sprijini echipele în toate aspectele administrative și contabile. Împreună cu ai tăi colegi, vei găsi solutii bune și creative pentru situații diferite. Vei lucra îndeaproape cu managementul, contabilitatea și achizițiile centrale. De asemenea, vei fi responsabil pentru gestionarea proceselor, de la echipamente de birou pentru angajați până la coordonarea contractelor pentru servicii externe și parteneri de afaceri. Tot în fișa ta de post sunt incluse și activități ce țin de cifre, cum ar fi facturarea sau verificarea facturilor primite.

Beneficii: Beneficii extinse, de la evenimente la sport și oferte de sănătate pentru un echilibru sănătos între viața profesională și cea privată, o gamă largă de cursuri oferite de academia companiei, precum și multe alte oportunități de învățare și dezvoltare.

 

Asistent Director de Vânzări Comerț

Te califici pentru acest job dacă ai studii superioare finalizate, cunoştinţe avansate de limba germană și engleză, cunoștințe avansate de operare MS Office, disponibilitate pentru deplasări, permis de conducere categoria B, abilități de comunicare, organizare și sinteză. 

Responsabilități: Coordonezi sarcini, proiecte de testare și de implementare în colaborare cu departamentele de specialitate naționale, dar și cu partenerii externi. Oferi suport pentru implementarea eficientă a proceselor și sistemelor în cadrul companiei. Asiguri transferul de cunoștințe și fluxul de informații către celelalte departamente de specialitate ale companiei. Realizezi rapoarte și analize periodice cu importanță decizională. Pregătești informări și prezentări atât în limba română, cât și în limba germană. 

Beneficii: Zile în plus la concediul tău de odihnă, în funcție de vechimea în cadrul companiei, oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster și 7Card, asigurare voluntară de sănătate în clinici private partenere, formare profesională.

 

Joburi Asistent Manager Brasov


Asistent Manager Sport Wellness

Principalele cerințe pentru acest rol sunt cunoașterea pieței de profil sportiv din România, capacitate de organizare și prioritizare, capacitate de lucru în echipă, adaptabilitate, experiență pe un post asemănător, bune abilități de comunicare, spontaneitate, seriozitate și un bun management al timpului. 

Responsabilitățile tale vor fi: coordonarea și planificarea personalul magazinului alături de managerul de magazin, organizarea internă a magazinului, controlarea și monitorizarea calității serviciilor oferite clienților, coordonarea activităților zilnice la nivel operațional în magazin: visual merchandising, marketing, prețuri, oameni, coordonarea proceselor operaționale ale magazinului, conform standardelor și legislației companiei.

Beneficii: Bonusuri motivante, tichete de masă, traininguri specifice, program de lucru flexibil în ture.

 

Asistent Manager în Comerț/Retail

Jobul este potrivit dacă ai experiență de peste 5 ani ca Asistent Manager. Pe lângă experiență, sunt importante cunoștințele și tehnicile de vânzare, abilitățile de comunicare, atitudinea orientată către client și rezultate, capacitatea de a construi colaborări de durată cu parteneri strategici, experiența în negocierea condițiilor comerciale anuale, abilitățile de rezolvare a problemelor și de negociere, cunoștințele Excel și cunoștințele de contabilitate primară. 

Responsabilități: Prospectează piața în vederea dezvoltării acesteia, asigură suport în implementarea acțiunilor de marketing (evenimente, promoții, concursuri), menține contract permanent cu buyerii clienților alocați, evaluează oportunități de dezvoltare business pentru fiecare client și brand, menține CRM-ul actualizat cu lead-uri, oportunități, oferte, contracte, task-uri etc.

Beneficii: majorarea salariului după primul an.

 

Asistent Manager – Retail/Design Vestimentar

Principalele cerințe pentru acest rol sunt: experiența anterioară, abilitățile excelente de comunicare si leadership; abilitățile bune de organizare si planificare; răbdarea, plăcerea de a lucra cu oamenii. 

Responsabilități: Gestionarea operațiunilor zilnice ale magazinului și a stocurilor; atingerea obiectivelor de vânzări prin dezvoltarea și implementarea de strategii eficiente; gestionarea bugetului magazinului și a raportărilor financiare; păstrarea unei relații bune cu clienții. 

Beneficii: Program flexibil, traininguri și oportunități de dezvoltare profesională, discounturi la produsele companiei.

Joburi Asistent Manager Timisoara

 

Secretară/Asistent Manager – Comerț

Ce ar trebui să cuprindă CV-ul tău pentru a te califica pentru acest job? Cunoștințe de operare PC (inclusiv Microsoft Office (Word, Excel)), abilități de comunicare și muncă in echipă; capacitate bună de organizare și planificare; cunoștințe foarte bune de limba engleză/germană (avantaj); experientă pe o poziție similară (avantaj).

Responsabilități: gestionarea recepțiilor/livrărilor de utilaje, accesorii, piese, etc, operarea de date; rezolvarea activităților de ordin administrativ; gestionarea corespondenței.

Beneficii: Pachet salarial format din salariu de bază și bonusuri; training de specialitate.


Asistent Manager Magazin Comerț/Retail

Angajatorii din marile lanțuri de hypermarketuri sunt în căutarea  unor persoane cu studii medii finalizate; studiile superioare absolvite constituie un avantaj; minimum 1 an experiență profesională anterioară relevantă; amabilitate, orientare către client, implicare și responsabilitate. Cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj.

Responsabilități: Vei coordona echipa și vei reprezenta managerul de magazin în lipsa acestuia sau a adjunctului managerului de magazin; vei fi responsabil/ă de comenzile de marfă, de gestionarea stocurilor și vei participa la inventare; te vei asigura că indicatorii operaționali și de personal se îndeplinesc și vei oferi suportul colegilor în realizarea acestora. 

Beneficii: Salariu motivant cu majorări salariale garantate anual, sporuri salariale atractive, bonusuri și prime ocazionale; tichete de masă și tichete cadou, asigurare medicală, zile de concediu în plus în funcție de vechimea în companie, o zi cadou cu ocazia zilei de naștere. 

 

Salarii asistent manager pe orașe

Conform Salario, comparatorul salarial marca eJobs, salariul mediu pentru asistent manager entry-level în București este de 2.100 lei. Pentru mid-level salariul mediu este de 3.000 lei/net, acesta fiind și salariul celor mai mulți asistenți manageri care și-au introdus datele în Salario. Pentru senior level, salariul mediu este de 4.500 lei/net.

În Cluj, salariul mediu net pentru asistent manager entry level este de 2.150 lei/net. Pentru mid-level este de 2.700 lei, iar pentru senior level 3.500 lei.

Dacă ai în plan să te angajezi în Brașov, ca asistent manager, salariul mediu net pentru entry-level este de 2.000 de lei, pentru mid-level este de 3.000 lei, iar pentru senior – 3.800 lei

În Timișoara, un asistent manager entry-level câștigă un salariu mediu net de 2.400 lei, mid-level – 3.000 lei, iar senior level – 4.150 lei. 

 

Ce ar trebui să cuprindă CV-ul unui asistent manager


Odată ce ai identificat jobul potrivit, verifică și CV-ul tău, cu atenție la informațiile menționate în următoarele secțiuni:

 

Abilitățile
Un recrutor nu are foarte mult timp pentru a-ți parcurge CV-ul, așa că modalitate ideală pentru a-l convinge că ești persoana potrivită pentru jobul de asistent manager este să poziționezi skill-urile la începutul prezentării tale, în obiectivul profesional sau la fiecare job. Parcurge cu atenție anunțul jobului și identifică acele abilități pe care le-ai deprins în experiența ta de lucru. Adaugă aceste abilități la joburile menționate în CV și în secțiunea Abilități. La o privire atență asupra anunțurilor de joburi pentru asistent manager, cele mai cerute abilități sunt:

 • Comunicarea
 • Atenția la detalii, capacitatea de organizare și prioritizare a sarcinilor
 • Amabilitatea
 • Orientarea către lucrul în echipă, colaborare
 • Managementul timpului
 • Implicarea și responsabilitatea
 • Cunoștințele de operare calculator MS Office (Excel, Powerpoint)
 • Cunoștințele de contabilitate primară
 • Limba engleză nivel avansat

 

Experiența

Pentru a descrie experiența ta muncă, indică numele fostului angajator, perioada de angajare și titlul postului. Apoi creează o prezentare dinamică a experienței tale, folosind verbe de acțiune. Menționează realizările din cariera ta și cifre/procente pentru fiecare, astfel încât să convingi recrutorul că background-ul tău profesional te va ajuta în noul rol.

 

Educația

Menționează liceul și facultatea absolvită sau în desfășurare. În dreptul fiecărei forme de învățământ, poți nota și cursurile relevante pentru poziția de asistent manager, de exemplu un atestat în informatică. Recrutorii vor aprecia și cursurile de dezvoltare profesională, precum cele de lucru în Excel, cursurile de contabilitate.

 

Alte informații: interese, hooby-uri, proiecte

Include aici activitățile care te pasionează și cărora te dedici în timpul liber, proiectele de voluntariat. Astfel de informații nu fac decât să susțină povestea ta și să arate că ești o persoană implicată. Ține minte că aceste detalii merită incluse doar dacă le consideri relevante pentru jobul la care aplici.

 

Jobul de asistent manager este acel start de care ai nevoie în carieră, pentru a te dezvolta ca om și ca profesionist. El îți oferă satisfacția de a comunica, de a organiza și prioritza task-urile managerilor, câștigând experiență și abilități în lucrul cu aceștia. Și poate fi primul pas spre joburi în management, HR sau contabilitate. Începe acum, cu mult curaj identificând și aplicând la rolul care ți se potrivește!

 

Ți-a plăcut articolul „Asistent manager – Ce trebuie să știi înainte de a aplica pentru acest job”? S-ar putea să-ți placă și:

 

7 pași pentru a face o schimbare în carieră în 2023

Vrei să afli salariul pentru un job înainte să mergi la interviu?

 

 

 

 

A fost util articolul? 3
asistent managerjob description asistent manager

Leave a Reply