• 2 May. 2022
  • 2 min

Curajul pentru mai bine vine din tine

Curajul pentru mai bine vine din tine
Autor
Andrei Mirea
Andrei Mirea Atras încă de mic de arta îmbinării perfecte a cuvintelo... Arată mai mult

Când vine vorba de carieră, aspiri constant la mai mult. Toți facem asta: vrem un job mai bun sau o mărire salarială cât mai rapidă. Dar ce facem când vine vorba de a acționa în direcția asta?

Tindem să ne lăsăm influențați de emoții și să ne căutăm scuze atunci când ar trebui de fapt să acționăm. Dacă nu decurge bine interviul? Dacă CV-ul nu e bun? Dacă anunțul care pare perfect este de fapt o păcăleală?

Ce-ai zice dacă ți-am spune că te putem ajuta să transformi emoțiile acestea în adevărate motoare pentru schimbare?

 

 

Da, știm, piața muncii poate fi uneori greu de înțeles. Indiferent de unghiul din care o privim, nu reușim să-i găsim punctele sensibile pentru a-i face față. Gândește-te însă că la baza fiecăruia dintre noi stau emoțiile. Când timiditatea sau pragmatismul se joacă cu mintea ta, fă-ți loc printre ele, caută mai adânc după curaj și fă din el eroul principal. Pentru că, în final, nu trebuie să eliminăm emoțiile mai puțin confortabile sau contradictorii, ci să le acceptăm și să le folosim drept combustibil motivațional. Iar cum fiecare erou are o așa-zisă „mână dreaptă”, bazează-te pe noi să fim liantul dintre tine și jobul mult visat!

 

Cum te ajută eJobs?

Pragmatismul îți șoptește la ureche să rămâi în zona de confort, că nu toate anunțurile de joburi de pe internet sunt „pe bune”? Noi te asigurăm că la eJobs verificăm manual fiecare anunț și fiecare companie în parte, deci, odată ajunse pe site, toate joburile sunt 100% reale.

Plictiseala nu te lasă să-ți scrii CV-ul pentru că „e prea complicat”? Sună la 021.9124* și operatorii noștri se vor ocupa în detaliu de redactarea unui CV complet și corect alături de tine. Ba mai mult, serviciul e 100% gratuit.

Timiditatea știe unde să te atace și mizează pe faptul că „sigur o să o dai în bară la interviu”? Pe eJobs poți participa la interviuri online, direct în platformă, din confortul casei tale.

Pasiunea pentru hobby-uri și timp liber nu se simte în siguranță pentru că „sigur nu o să știi să-ți negociezi salariul”? Folosește Salario, comparatorul nostru salarial, și află instant unde te situezi acum și cât meriți, în funcție doar de datele pe care le-au introdus alți specialiști din domeniul tău.

E ușor să te lași influențat de teamă, timiditate, apatie sau anxietate și să renunți la căutarea ta pentru un nou loc de muncă. Așa că aici intervenim noi și-ți facem drumul cât mai ușor.

De un singur lucru avem nevoie, însă, de la tine. Adu curajul de a încerca ceva nou! De restul se ocupă eJobs.

Suntem aici cu zeci de mii de joburi și o mulțime de resurse online gândite să-ți simplifice căutarea unui nou loc de muncă, așa că intră cu încredere pe eJobs.ro și găsește-ți următorul tău job.

 

_____

*tarif apel normal, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, cu excepția sărbătorilor legale

A fost util articolul? 11
curaj

Leave a Reply