• 14 Jun. 2022
  • 2 min

Consolidează-ți cunoștințele pentru o carieră de viitor în IT

cursuri IT
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Articol susținut de Microsoft România.

Perioada verii este despre vacanțe, timp petrecut alături de cei dragi și poate mai multă relaxare decât în restul anului. Totuși, e bine să nu ignori partea de dezvoltare profesională, care niciodată nu ar trebui pusă pe pauză. Timpul pe care îl investești astăzi în pregătirea și perfecționarea ta, îți va aduce roade pe măsură în viitor. Și pentru că ne place să aducem vești bune, îți sărim în ajutor cu mai multe informații despre câteva cursuri IT gratuite puse la dispoziție de Microsoft, denumite Microsoft Virtual Training Days (MVTD). 

Înscrie-te la cursurile Microsoft acum!

MVTD presupune o serie de workshop-uri gratuite în cadrul cărora poți dobândi cunoștințe tehnice din domeniul soluțiilor de tip cloud computing și nu doar. În ultimele 10 luni, peste 3.500 de persoane au parcurs deja programele de training puse la dispoziție de Microsoft. Iar acum a sosit și rândul tău!

Toate detaliile despre cursurile oferite de producătorul de software, le poți descoperi în continuarea acestui articol!

 

Cursuri IT by Microsoft. Ce opțiuni ai la dispoziție 

Microsoft Azure Virtual Training Day: AI Fundamentals

În cadrul acestui curs poți învăța conceptele de bază ale AI, dar și să începi să construiești propriile soluții folosind Azure. Acest curs este dedicat profesioniștilor în IT, inginerilor de date, dar și tuturor celor care abia încep să lucreze cu soluții și servicii bazate pe cloud sau Azure AI.

 

Microsoft Azure Virtual Training Day: Fundamentals

Cursul Fundamentals îți oferă o introducere în concepte, modele și servicii de cloud computing. Vei avea ocazia să înveți elementele de bază ale infrastructurii IaaS, PaaS și SaaS. Te poți înscrie la acest curs dacă ești developer, arhitect, profesionist în IT sau începător în cloud.

 

Microsoft Azure Virtual Training Day: Data Fundamentals

Data Fundamentals te va ajuta să-ți consolidezo cunoștințele despre serviciile de date cloud în Azure. Vei afla, de asemenea, mai multe despre Big Data și soluțiile moderne de analiză a datelor în Azure.

 

Microsoft Security Virtual Training Day: Security, Compliance & Identity Fundamentals

Ești curios să afli cele mai bune practici pentru optimizarea soluțiilor Microsoft și creșterea eficienței? Participă la cursul pentru Security, Compliance & Identity Fundamentals. Cine ar trebui să se înscrie neapărat la el? Profesioniștii în IT sau persoane care ocupă roluri de management în departamentele de IT.

 

Microsoft Dynamics 365 Virtual Training Day: Fundamentals (ERP)

Fundamentals (ERP) este dedicat celor care doresc să cunoască mai multe despre gestionarea finanțelor, lanțurilor de aprovizionare, producția sau resursele umane. După finalizarea acestui curs vei ști cum lucrează împreună Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Commerce și Dynamics 365 Human Resources. Totodată cursul îți va oferi un proces simplificat de planificare a optimizării resurselor din cadrul companiei în care lucrezi.

Încă o veste bună este că Microsoft îți oferă oportunitatea de a obține gratuit certificări specifice tehnologiilor cloud. Astfel, după finalizarea unuia dintre cursurile menționate în acest articol, vei putea susține gratuit examenul de certificare Microsoft.

Devino specialist certificat de Microsoft acum!

Cursurile sunt susținute în limba engleză, însă pentru vorbitorii de alte limbi străine, există opțiunea de a se folosi de subtitrări, în română, maghiară, greacă, poloneză sau rusă. Mai multe detalii despre curricula cursurilor, dar și despre calendarul training-urilor, poți afla chiar aici

 

Ți-a plăcut articolul despre cursuri IT by Microsoft? Citește și:

4 lucruri pe care le faci greșit într-un interviu de angajare

Testare online – Metoda perfectă care-ți mărește șansele de a obține jobul dorit!

Cum ar trebui să procedezi când primești o contraofertă

A fost util articolul? 1
cursuri gratuitecursuri ITdezvoltare profesională

Leave a Reply