• 16 Dec. 2021
  • 2 min

Cursurile gratuite care te ajută să-ți crești potențialul în carieră

cursuri gratuite
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Articol susținut de Microsoft România.

Finalul de an este numai bun pentru o retrospectivă asupra evenimentelor ce au avut loc în 2021, dar și pentru planuri și obiective ambițioase pentru 2022. Perioada sărbătorilor, într-adevăr, e un moment în care oamenii sunt mai preocupați de alegerea cadourilor pentru cei dragi, pentru colegi sau manageri și își doresc să petreacă cât mai mult timp alături de familie. Cu toate acestea, dezvoltarea profesională nu ar trebui să rămână în stand-by, mai ales dacă pui accent pe evoluția în carieră. Vestea bună este că acum ai la dispoziție cursuri gratuite oferite de Microsoft, cel mai mare producător de software din lume. 

 

Cursuri gratuite Microsoft: ce presupun? 

Indiferent dacă ești un profesionist în IT, dezvoltator de aplicații sau îți dorești o reconversie în domenii conexe, prin intermediul cursurilor gratuite puse la dispoziție de Microsoft, denumite Microsoft Virtual Training Days (MVTD), poți să-ți crești potențialul în carieră folosind tehnologiile Microsoft Cloud. Atât luna aceasta, cât și în ianuarie, îți poți aprofunda abilitățile digitale, înregistrându-te la unul dintre cursurile oferite de producătorul de software. 

Înscrie-te la cursurile gratuite Microsoft

MVTD presupune o serie de workshop-uri gratuite în cadrul cărora poți dobândi cunoștințe tehnice din domeniul soluțiilor de tip cloud computing. Mai exact, poți opta pentru studiul diverselor tehnologii și platforme dezvoltate deja de Microsoft, precum Azure, Microsoft 365, Dynamics 365, dar și Power Platform. 

Sesiunile de instruire virtuale sunt concepute astfel încât să te ajute să-ți dezvolți abilitățile cloud, dar și pentru a te pregăti pentru examenele de certificare Microsoft.  

cursuri gratuite

De ce să te înscrii la cursurile Microsoft

Unul dintre principalele avantaje al acestor cursuri gratuite este faptul că te poți adresa oricând experților Microsoft atunci când ai nelămuriri sau dorești să aprofundezi un anumit subiect. Aceștia sunt la dispoziția ta pe tot parcursul pregătirii tale. Așadar, oricând apare o întrebare, un specialist Microsoft va fi acolo să-ți răspundă. 

Un alt motiv pentru care merită să te înscrii la cursurile gratuite create de Microsoft este faptul că-ți oferă posibilitatea de a obține gratuit certificări specifice tehnologiilor cloud. Desigur, există și cele care nu presupun certificare gratuite, însă compania este dispusă să-ți ofere anumite discount-uri. Descoperă mai multe detalii despre cursuri, dar și calendarul training-urilor chiar aici!

Aplică pentru a deveni specialist certificat de Microsoft

Cursurile sunt susținute în limba engleză, însă pentru vorbitorii de alte limbi străine, compania pune la dispoziție subtitrări atât în română, cât și în rusă, poloneză, cehă, maghiară sau greacă. 

Dezvoltarea profesională și cea personală nu trebuie să stea în loc, indiferent de perioada anului sau de confortul pe care ți-l oferă locul de muncă curent. Pentru asta ai nevoie de o doză de curiozitate, dar și de dorința de a explora lucruri noi. Nu ezita să te înscrii la cursurile gratuite puse la dispoziție de Microsoft, iar rezultatele pentru efortul depus în procesul de învățare nu vor întârzia să apară!

 

 

Ți-a plăcut articolul despre cursurile gratuite puse la dispoziție de Microsoft? Citește și:

Ce salariu poți avea și unde poți ajunge ca Asistent Manager?

Obiective SMART sau cum să aduci un suflu nou carierei tale în 2022

Cum devii Digital Content Creator și cum îți creezi o comunitate

A fost util articolul? 6
cursuri gratuitecursuri ITînvățarea online

Leave a Reply