• 17 Oct. 2018
 • 2 min

Ce salariu poți avea și unde poți ajunge ca Asistent Manager?

Salariu Asistent Manager

Jobul de Asistent Manager poate fi ideal pentru cei care vor să-și pornească viața profesională, dar nu știu exact în ce domeniu sau industrie și-ar dori să activeze, dar și pentru cei care vor să-și schimbe complet jobul și să învețe tot ce trebuie să știe despre un domeniu nou. Iar tot ce îți trebuie ca să obții un post de Asistent Manager este să fii o persoană organizată. Află ce salariu poți câștiga la început, dar și ce poți obține pe parcurs!

Poziția de Asistent Manager este o cale sigură de a obține o poziție de management ulterioară pentru că te învață foarte repede toate cerințele pentru un astfel de job. Dacă la început te vei ocupa în principal de sarcini de secretariat, cum ar fi preluarea apelurilor telefonice și stabilirea agendei de întâlniri, pe parcurs vei învăța cum să creezi rapoarte, să gestionezi resurse, să coordonezi ședințe și chiar echipa de care se ocupă managerul tău.

 

Ce trebuie să știi

Dacă te dedici cu adevărat unui astfel de job, în doi ani ai putea chiar deveni manager. Important e să înveți atât de pe urma reușitelor șefului tău, cât și de pe urma greșelilor pe care acesta le face. În ceea ce privește cerințele postului, află că mulți manageri sunt dispuși să accepte candidați fără experiență, chiar și atunci când anunțul de job cere experiență anterioară. Important e să fii o persoană comunicativă, punctuală, asertivă și de încredere.

 

Cât poți câștiga ca Asistent Manager?

În București, un Asistent Manager, care tocmai a terminat facultatea și se angajează pentru prima oară, câștigă, în medie, 3.121 de lei net, conform www.Paylab.ro, primul comparator de salarii din România. În zona de nord-vest a țării, însă, salariul mediu net scade și a ajunge la 2.800 de lei, în județe precum Cluj, Satu Mare și Maramureș. Puțin mai mare în vest, în județele Timiș și Arad, salariul mediu net al unui Asistent Manager ajunge la 2.977 de lei.

În zona de centru a țării, cea care include județele Alba, Sibiu, Covasna și Brașov, un Asistent Manager la început de carieră câștigă, în medie, 2.842 de lei, iar același angajat se bucură de un salariu mediu net de 2.767, în zona de sud-est a țării.  

În sud-vestul țării, salariul mediu net scade considerabil și ajunge la 2.494 lei în județele Olt, Dolj, Vâlcea și Gorj, iar în Muntenia crește din nou și atinge media de 2.716 lei în fiecare lună. Cât despre zona Moldovei, salariul mediu net al unui Asistent Manager ajunge aici la 2.660 de lei.

 

Unde mă pot angaja ca Asistent Manager?

În acest moment, pe www.eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare din România, găsești aproape 500 de posturi de Asistent Manager/Asistent Director, deschise în toată țara. Caută-le pe cele care ți se potrivesc, construiește-ți un CV atrăgător și aplică direct pe site! Dacă ai nevoie de mai mult ajutor, nu ezita să apelezi la linia telefonică de consiliere profesională eJobs. Sună la 021.9124 (tarif normal) în intervalul luni-vineri, orele 09:00-17:00, iar un operator eJobs te va ajuta în mod gratuit cu redactarea CV-ului și cu aplicarea la joburile care ți se potrivesc. Ce mai aștepți? Aplică acum!

 

Citește și:

Cu cât au crescut salariile în România?

Ce salariu cer la primul job?

Compară-ți salariul în timp real cu Paylab.ro!

A fost util articolul? 19
absolventisalarii
 • Avatarlacramioara zice

  Nu stiu de unde scoateti asemenea sume pentru salarii, dar in orasul meu, care e in zona Centru, astfel de salarii nu se gasesc. Ar trebui sa faceti niste sondaje la nivel national, bazate pe salariile reale, nu atat de ”umflate”

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Lăcrămioara! Datele sunt generate de utilizatorii Paylab.ro, care își introduc câștigurile. Ele se pot schimba, desigur, pe măsură ce mai multe persoane își introduc salariul, însă datele sunt cât se poate de reale.

 • AvatarBogdan zice

  E foarte clar ca aceste sume sunt ireale sau mai bine zis umflate.
  Cel mai simplu e sa va uitati la oferta reala din ejobs care clar nu corespunde cu sumele metionate de paylab cu cateva exceptii de corporatii mari.
  Nu inteleg cine a completat acele sondaje de opinie dar clar sunt inselatoare in cele mai multe judete din tara.

Leave a Reply