• 10 Nov. 2021
 • 2 min

Ce salariu poți avea și unde poți ajunge ca Asistent Manager?

salariu Asistent Manager

Jobul de Asistent Manager poate fi ideal pentru cei care-și doresc un start în carieră și nu știu exact în ce domeniu sau industrie și-ar dori să activeze, dar și pentru cei care plănuiesc să-și schimbe complet jobul și să învețe tot ce e nevoie despre un domeniu nou.

Important de știut este că pentru a te descurca bine dintr-o poziție de Asistent Manager este să fii o persoană organizată. Află ce salariu poți câștiga la început, dar și cu ce plusuri vine pe parcurs!

Poziția de Asistent Manager este o cale sigură înspre o poziție ulterioară de management pentru că te învață pe repede-înainte toate cerințele aferente unui astfel de job. Dacă la început te vei ocupa în principal de sarcini de secretariat, cum ar fi preluarea apelurilor telefonice și stabilirea agendei de întâlniri, pe parcurs vei învăța cum să creezi rapoarte, să gestionezi resurse, să coordonezi ședințe și poate chiar echipa de care se ocupă managerul tău.

 

Ce trebuie să știi despre poziția de Asistent Manager

Dacă te dedici cu adevărat unui astfel de job, în 2 ani ai putea chiar deveni manager. Important e să înveți atât de pe urma reușitelor șefului tău, cât și de pe urma greșelilor pe care acesta le face. În ceea ce privește cerințele postului, află că mulți manageri sunt dispuși să accepte candidați fără experiență, chiar și atunci când anunțul de job solicită experiență anterioară. Important e să fii o persoană comunicativă, punctuală, asertivă și de încredere.

 

Cât poți câștiga ca Asistent Manager?

Un Asistent Manager din România câștigă, în medie, un salariu de 2.650 de lei net pe lună, potrivit datelor furnizate de Salario, comparatorul de salarii marca eJobs România. Totuși, veniturile variază în funcție de experiența de lucru anterioară, de domeniu, de complexitatea jobului, dar și de localitatea în care lucrezi. Cele mai mari salarii pentru acest rol sunt oferite de angajatorii din Cluj-Napoca și București, unde media salarială este de 3.000 de lei net pe lună. 

Pe de altă parte cele mai mici salarii, le câștigă angajații din Baia Mare, cu o medie de 1.900 de lei net, și Târgu-Jiu cu o medie de 1.800 de lei net pe lună. Cât despre domeniile în care se câștigă cel mai bine pe o astfel de poziție, printre acestea se numără: Petrol/Gaze, IT Software și Naval/Aeronautic. Spre exemplu, în industria petrolului și a gazelor naturale, un Asistent Manager câștigă în medie 3.560 de lei net pe lună.

Poți afla mai multe date salariale comparative pentru jobul tău prin intermediul Salario, comparatorul de salarii, lansat de eJobs, liderul pieței de recrutare din România, care continuă demersurile pentru transparentizarea veniturilor. Salario oferă informații pentru peste 800 de poziții diferite, din 62 de domenii de activitate, atât de la privat, cât și de la stat.

 

Unde mă pot angaja ca Asistent Manager?

În acest moment, pe www.eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare din România, găsești aproape 4.000 de posturi de Asistent Manager, în toată țara. Caută-le pe cele care ți se potrivesc, construiește-ți un CV atrăgător și aplică direct pe site! Dacă ai nevoie de mai mult ajutor, nu ezita să apelezi la linia telefonică de consiliere profesională eJobs. Sună la 021.9124 (tarif normal) în intervalul luni-vineri, orele 09:00-17:00, iar un operator eJobs te va ajuta în mod gratuit cu redactarea CV-ului și cu aplicarea la joburile care ți se potrivesc. Ce mai aștepți? Aplică acum!

 

Ți-a plăcut articolul despre poziția de Asistent Manager? Citește și:

Vrei să devii psiholog? Află ce salariu poți să câștigi!

Supracalificat pentru jobul mult dorit? Ce poți să faci în acest sens

6 întrebări pe care ai fi vrut să i le adresezi unui coach financiar

 

A fost util articolul? 20
absolventicomparator salariisalarii
 • Avatarlacramioara zice

  Nu stiu de unde scoateti asemenea sume pentru salarii, dar in orasul meu, care e in zona Centru, astfel de salarii nu se gasesc. Ar trebui sa faceti niste sondaje la nivel national, bazate pe salariile reale, nu atat de ”umflate”

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Lăcrămioara! Datele sunt generate de utilizatorii Paylab.ro, care își introduc câștigurile. Ele se pot schimba, desigur, pe măsură ce mai multe persoane își introduc salariul, însă datele sunt cât se poate de reale.

 • AvatarBogdan zice

  E foarte clar ca aceste sume sunt ireale sau mai bine zis umflate.
  Cel mai simplu e sa va uitati la oferta reala din ejobs care clar nu corespunde cu sumele metionate de paylab cu cateva exceptii de corporatii mari.
  Nu inteleg cine a completat acele sondaje de opinie dar clar sunt inselatoare in cele mai multe judete din tara.

Leave a Reply