• 7 Dec. 2017
  • 2 min

De la joacă la performanță în tenis

Daniel Bujdei
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Daniel Bujdei are 17 ani și a descoperit tenisul de câmp acum 4 ani. Inițial a jucat doar în curte, pe pavaj, cu rachete improvizate, dar după un an de joacă a observat că are talent și a decis să meargă la prima lui competiție. De atunci încolo, Daniel demonstrează că în ciuda dificultăților financiare și morale, merită un loc în tenisul românesc de performanță.

În cadrul campaniei „Povestea CV-ului magic”, eJobs a selectat șase cauze care merită sărbători de vis. Astfel, pentru fiecare CV actualizat până pe 5 ianuarie 2018, eJobs va dona câte 3 euro. Banii vor merge către aceste cauze, ajutând un grup de copii talentați să exceleze în domeniile de care sunt pasionați.

Când n-ai echipament, ți-l faci!

Printre acești tineri sclipitori se numără și Daniel Bujdei, care și-a descoperit pasiunea și talentul pentru tenis acum patru ani. Inițial, tenisul era doar o joacă pentru Daniel, care nu avea oricum bani de rachetă, de închiriat teren sau de un antrenor. În primul an și-a improvizat rachetele, toate făcute din lemn de el, și a început să se joace de unul singur, pe pavaj, în curte.

 

Când a sesizat că are talent la acest sport, tânărul a decis să participe la prima sa competiție, dar nu avea o rachetă adevărată. Cu greu a strâns 100 lei din care și-a cumpărat prima rachetă și a demonstrat că își merită locul în competiții. La acel prim concurs, Daniel a ajuns până în semifinală, cu toate că era prima lui experiență pe un teren de tenis adevărat, de dimensiuni standarde.

Performanța în tenis e costisitoare

După acel prim turneu au urmat multe altele, iar tânărul chiar le-a câștigat pe unele dintre ele. Acum, pe măsură ce a crescut și a învățat mai multe despre sport, Daniel a realizat și ce impact mare are echipamentul potrivit și orele cu un antrenor asupra performanței sale. Adolescentul simte că poate deveni mai bun și are toată ambiția necesară, dar are nevoie de ajutorul nostru pentru a face următorul pas în sportul de care e pasionat.

 

Acum avem ocazia de a-l ajuta. Completează-ți CV-ul până la 90% pe www.ejobs.ro până pe 5 ianuarie 2018, iar noi vom dona 3 euro în numele tău ca Daniel și alți câțiva copii să își împlinească visele. Descoperă toate cele șase cauze și contribuie la viitorul lor aici!

 

Citește și:

Micul campion la atletism care visează la Mondiale

Printre joburi găsești și picăturile de fericire

Cum să negociezi salariul la începutul carierei

A fost util articolul? 0
afaceri de succesantreprenoriatperformanta

Leave a Reply