• 7 Jun. 2021
  • 3 min

Evenimentele lunii iunie la care poți participa după job

Evenimentele lunii iunie la care poți participa după job

Odată cu venirea verii și cu relaxarea măsurilor, te poți bucura și după orele de lucru de evenimente sau workshop-uri menite să te ajute să te degrevezi de stresul acumulat pe parcursul ultimului an, să-ți stimuleze creativitatea sau să-ți dezvolte o nouă abilitate utilă în carieră.

Iată câteva dintre evenimentele lunii iunie pe care le poți bifa dacă lucrezi în București sau în proximitatea acestuia:

Vizitează o instalație imersivă de artă!

Până la următoarea vacanță peste mări și țări, îți propunem o escapadă de doar 2 ore, rapidă, dar fascinantă, în interiorul unui Boeing 737 ce a fost transformat într-o instalație imersivă de artă. Aceasta expoziție, prezentată de UniCredit Bank, se desfășoară în cadrul muzeului temporar de new media art RADAR 2021 și poate fi vizitată între 10 și 13 iunie la ROMAERO. Ea se va desfășura în Hangarul 3, ce se întinde pe o suprafață generoasă de 5.800 mp. Cei 4 pereți ai hangarului, vor fi decorați de un show de video mapping ce va transpune vizitatorii în diferite lumi ireale. Bonus: îi poți coopta în această aventură și pe cei mici, deoarece alături există spațiu imersiv dedicat copiilor cu un traseu personalizat: RADAR Kids prezentat de Lidl România.

Biletele pentru acest eveniment costă 50 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii și pot fi cumpărate online de pe platforma iabilet.ro!

 

Deprinde abilități de comunicare eficientă în negociere şi vânzări!

Dacă 2020 te-a făcut să-ți dorești să deprinzi ceva mai multe abilități pentru a-ți putea schimba la nevoie mai ușor jobul sau chiar complet domeniul de activitate, există un workshop rapid, ce se întinde pe parcursul a doar 4 zile (14 – 17 iunie), cu ajutorul căruia te poți reprofila către o carieră în vânzări. Atelierul susținut de Alin Comșa abordează o serie de strategii şi formule menite să te ajute în procesul de comunicare indiferent că e vorba despre viaţa de zi cu zi sau de comunicarea în business unde strategiile de negociere şi vânzări sunt cerute.

Întâlnirile au loc la sediul fundaţiei Calea Victoriei, în zilele: luni 14, marţi 15, miercuri 16, joi 17 iunie, de la 19.00-21.00, iar prețul cursului este de 320 de lei.

 

Ia-ți doza necesară de creativitate de la Romanian Design Week!

Chiar dacă nu activezi în domeniul industriilor creative, merită din plin să bifezi expoziția din cadrul Romanian Design Week și alte evenimente conexe. Festivalul, început pe 4 iunie și care se va încheia pe 13 iunie, reunește cele mai bune proiecte de design și arhitectură din ultimii doi ani, realizate pe plan local, în expoziția „Romanian Design Week Selection 2021”.

Aceasta a fost dezvoltată sub tema RDW #together și își propune să aducă în lumină complexitatea și diversitatea proiectelor semnate de creativii români, precum și să celebreze colaborarea și dialogul dintre discipline. Expoziția va avea loc la Galeria Senat, din incinta Combinatului Fondului Plastic, principala destinație a festivalului.

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma ove.ro și costă 20 de lei de persoană. Posesorii de card UniCredit au acces gratuit folosind codul UCBxRDW în formularul de achiziție a biletelor și prezentând cardul la intrarea în expoziție, alături de biletul rezervat online pentru acces la expoziție. Studenții au acces gratuit în cadrul Romanian Design Week folosind codul RDWStudents2021 în formularul de achiziție a biletelor și în baza carnetului de student prezentat la intrarea în expoziție.

 

Urmărește filme pe alese la One World România!

Dacă de cinema ți-a fost cel mai dor în 2020, iată că festivalul One World România își propune să-ți readucă bucuria mersului la filme bune aducând peste 60 de lungmetraje și scurtmetraje din întreaga lume, majoritatea în premieră națională. Festivalul se va desfășura, la București, între 11 și 20 iunie, la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Cinemateca Eforie, Institutul Cultural Maghiar din București, UNATC și J’ai Bistrot și online în toată țara, între 21 și 27 iunie. Tema principală din acest an surprinde instanțe diferite ale feminității și feminismului din întreaga lume, din diverse culturi, straturi sociale și epoci diferite.

Biletele sunt disponibile online, pe site-ul Eventbook și fizic în rețeaua partenerilor Eventbook, precum și în locațiile festivalului înainte de proiecții. Prețul unui bilet individual este de 20 de lei, iar elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu dizabilități le pot achiziționa cu 13 lei.

 

Ți-a plăcut acest articol ce vizează evenimentele lunii iunie de care te poți bucura după job? Citește și:

Cum salvezi un interviu aparent pierdut

6 întrebări pe care le poți primi la un interviu pentru un job part time

De ce e important să-ți dezvolți acum reziliența

A fost util articolul? 12

Leave a Reply