• 25 Jan. 2018
  • 2 min

Fundația Calea Victoriei îți propune un traseu creativ în februarie

Fundația Calea Victoriei Traseu Creativ
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Ai început deja să pui în aplicare planurile tale pentru 2018? Sau tocmai le-ai conturat pe hârtie și acum te pregătești de acțiune? Dacă nu știi de unde să începi, alege un traseu creativ la Fundația Calea Victoriei.

Tu îți stabilești obiectivele, iar ei te susțin în drumul spre atingerea lor cu o serie de cursuri grupate în funcție de ceea ce îți dorești tu să faci în 2018 – să te dezvolți artistic, să te cunoști mai bine pe tine însuți, să-ți cultivi simțul estetic sau să te bucuri de noi povești și informații. Alege-ți un traseu creativ potrivit:

Traseul Artistic

Te pasionează design-ul de interior? Ți-ar plăcea să decorezi locuințe în fiecare zi, dar nu te simți încă pregătit să aplici la Arhitectură? Nu-i nimic, la Fundația Calea Victoriei poți participa la un Curs practic de design interior, începând cu data de 19 februarie. Astfel, în fiecare săptămână, luni seara, de la ora 19:00, vei avea ocazia să faci cunoștință cu una din cele mai frumoase discipline și domenii pe parcursul a cinci ședințe.

Traseul Estetic

Ești pasionat(ă) de cosmeticele bio? Ce-ar fi să ți le faci chiar tu? Această activitate poate deveni lejer genul de pasiune relaxantă după muncă sau se poate chiar transforma într-un job adevărat, pornind propria ta afacere. Începând cu data de 10 februarie, participă la Atelierul de săpun natural sau descoperă celelalte workshop-uri din acest traseu, care ți se potrivesc.

Traseul Dezvoltării Personale

Ceea ce îți dorești să realizezi anul acesta este posibil dacă înveți să îți folosești atuurile și să-ți gestionezi emoțiile și timpul. Astfel, Fundația Calea Victoriei te invită să te înscrii la Atelierul de time management, care începe pe 20 februarie, ca să înveți cum să îți stabilești obiectivele și să te ții de ele. Vei învăța, pe lângă partea practică, adică noțiunile de planificare în sine, diferența dintre serviciu, carieră și vocație, trei concepte esențiale în căutarea fericirii la job.

Traseul Povestitorului

Cu o poveste bună poți să schimbi lumea, poți să convingi, poți să vinzi un produs sau o idee. Sau poți aduce bucurie celor din jur. Dacă te tenta ideea de a-ți lansa un blog sau îți dorești să îl perfecționezi pe cel pe care îl ai deja, participă la Atelierul de blogging și scriere pentru online, care începe pe data de 16 februarie.

 

Dacă deja ți-ai ales cursul dorit, vrei să afli mai multe despre el sau ți-ai dori o recomandare pe baza obiectivelor tale, trimite-le un mail celor de la Fundația Calea Victoriei la contact@victoriei.ro, iar ei te vor ajuta de îndată cu un traseu creativ ideal pentru dezvoltarea ta în 2018.

 

Citește și:

Ce facem cu timpul liber la job?

5 lucruri pe care managerii vor să le afle când te întreabă de hobby-uri

E timpul să-ți schimbi jobul sau cariera?

A fost util articolul? 0
evenimente

Leave a Reply