• 9 Aug. 2021
  • 1 min

Cum rămâi conectat la piața muncii și te asiguri că ești pregătit pentru următorul job

Vodafone initiativa Jobseekers.Connected

425 de mii de persoane își căutau activ locuri de muncă în luna iunie a acestui an, conform datelor publicate de Institutul Național de Statistică. În contextul digitalizării, găsirea unui job e tot mai strâns legată de accesul la Internet, un telefon cu date mobile adesea fiind prima poartă de acces pe piața muncii, de cunoașterea ofertei de joburi din domeniul digital, care este unul dintre domeniile de viitor, dar și de încrederea pe care o ai și pe care o transmiți, referitoare la cunoștințele dobândite.

Vodafone a lansat inițiativa Jobseekers.Connected care vine cu ajutor concret pentru tinerii absolvenți de liceu sau universitate, aflați în căutarea unui loc de muncă, dornici să se specializeze și chiar să se recalifice în domeniul digital și al tehnologiei. Acest ajutor include:

 

Vodafone Impreuna putem Jobseekers Connected

 

Ofertă comercială dedicată

Cartelă prepaid cu credit de 4 euro ce are toate beneficiile celei de 6 euro, astfel încât utilizatorii să poată rămâne conectați la platformele digitale de recrutare, la costuri rezonabile. Și, în plus, 2 luni de gratuitate la orice abonament de servicii medicale Regina Maria, urmate de o reducere de 10%, prin programul de loialitate Vodafone Club, disponibil în aplicația My Vodafone.

 

Orientare profesională

Oricine își poate face un test în platforma Future Job Finder pentru a afla ce joburi din domeniul digital și al tehnologiei i se potrivesc, dar și ce cursuri ar putea urma pentru a obține mai multe cunoștințe de ajutor în jobul respectiv. Iar pe cei ce nu au experiența necesară pentru a-și face un CV sau să aplice online, un consultant eJobs îi poate ajuta gratuit, cu un simplu apel la 021.9124 (tarif normal, program luni-vineri 09:00-17:00, cu excepția sărbătorilor legale).

 

Perfecționare Jobseekers.Connected

Acces gratuit la peste 650 de cursuri de specializare și recalificare în platforma Udemy, acoperind o paletă largă de teme, de la business și tehnologie la cum să îți găsesti un loc nou de muncă.

 

O șansă în plus: 10 CV-uri eJobs ce vor fi promovate de Vodafone, în social media, cu 1000€ fiecare

Pentru cei ce au un profil eJobs, se înscriu în campanie aici și aplică la orice job din platforma eJobs în perioada 9 – 31 august 2021. Informații complete despre inițiativa Vodafone Jobseekers.Connected găsești aici.

 

Ți-a plăcut articolul despre campania Jobseekers.Connected? Citește și:

Vara asta e momentul perfect să-ți începi cariera

„Caut de lucru. Cum îmi găsesc?” Sună la 021.9124!

A fost util articolul? 3

Leave a Reply