• 5 Jul. 2018
  • 2 min

Top 8 joburi de vară pentru tineri

joburi de vară entry level

Ai o groază de planuri pentru următoarele luni, dar nu ți le permiți pe toate? Nu aștepta până vara viitoare ca să-ți faci mofturile! Mai bine-ți iei un super job de vară, care (cine știe?) s-ar putea transforma chiar într-o carieră!

Ai o groază de planuri pentru următoarele luni, dar nu ți le permiți pe toate? Nu aștepta până vara viitoare ca să-ți faci mofturile! Mai bine-ți iei un super job de vară, care (cine știe?) s-ar putea transforma chiar într-o carieră!

Uite topul nostru de 8 joburi de vară cool:

 

1.  Game Master Escape Room

Sigur ai auzit de conceptul de „escape room” chiar dacă nu ai fost în niciunul până acum. Sunt acele camere-puzzle în care ești încuiat cu prietenii tăi și ai un anumit timp la dispoziție ca să descoperi cum să scapi de acolo. Imaginează-ți ce amuzant ar fi să te uiți pe camere la oamenii care vin la un astfel de escape room! Ei bine, acum chiar poți să o faci! Aplică pentru job dând click pe link-ul de mai sus!

Companie: 60 Minutes Smart Fun

Locație: București

 

2. Digital Marketing Intern

Ești pasionat de fitness și de stilurile de viață sănătoase? Atunci o să-ți placă jobul ăsta! Vei avea ocazia să înveți totul despre digital marketing, lucrând cu un brand de nutriție fondat de Mr. Olympia Dorian Yates. Click pe link!

Companie: DY Nutrition

Locație: București

 

3. Consultant Turism Internship

Te pasionează călătoriile și cauți un start în domeniul turismului? Ai venit exact unde trebuie! Toată experiența de care ai nevoie sunt cunoștințele avansate de engleză și MS Office. Aplică direct în linkul de mai sus!

Companie: Viaggio.ro

Locație: Timișoara

 

4. Customer Support Specialist

Chiar dacă nu sună super atrăgător numele postului, compania pentru care vei lucra este una dintre cele mai cunoscute nume pe piața jocurilor de tip social casino. Mai mult, sunt cunoscuți pentru super team building-urile lor și beneficiile pe care le oferă angajaților. N-ai nimic de pierdut, așa că aplică!

Companie: Playtika

Locație: București

 

5. Internship Project Manager

Vrei să înveți și să evoluezi cât mai repede la job? Atunci pune-ți talentele la test într-o companie care operează în domeniul cercetării calitative și cantitative!

Companie: Mercury Research

Locație: București

 

6. Game Tester

Îți place să te joci o groază de jocuri pe o mulțime de platforme? De ce nu-ți transformi acest hobby într-o carieră? Acum poți face asta devenind QA Tester și contribuind direct la dezvoltarea și calitatea unor jocuri noi!

Companie: Electronic Arts Romania

Locație: București

 

7. Instructor Animator Școală de Vară

Școala de Programare și Robotică Logiscool își caută coleg pentru perioada verii, care să se ocupe de programele de animație și jocuri în București. Vei lucra cu grupe de max. șase copii și tu alegi dacă lucrezi part-time sau full-time.

Companie: Logiscool Romania

Locație: București

 

8.  Brand Ambassador Summer Project

Cum ți-ar plăcea să-ți petreci toată vara la mare fără prea multe costuri suplimentare? Acum o poți face lucrând ca hostess și promovând diverse produse din portofoliile clienților agenției în Constanța. Transportul, trainingul și participarea la cele mai cool evenimente ale verii sunt toate asigurate!

Companie: Clock Advertising

Locație: Constanța

 

Pentru mai multe joburi de vară cool intră pe www.primul-job.ro și caută exact #PrimulJob de care ai nevoie!

A fost util articolul? 4

Leave a Reply