• 26 Jan. 2022
  • 6 min

Locuri de muncă Constanța. Află unde te poți angaja acum

locuri de munca Constanta

Dacă te atrage perspectiva unui job în preajma litoralului, astfel încât să poți îmbina lucrul cu relaxarea, pe eJobs.ro, vei găsi peste 3.000 de locuri de munca Constanta. Cele mai ofertante industrii pentru angajare sunt: retail, turism, transport, industria alimentară, call-center, IT-Telecom, medicină, sport/frumusețe, industria navală, producție.

Cum este competiția pentru locuri de munca Constanta?

Conform datelor eJobs, Constanța se află pe locul 7 din punctul de vedere al aplicărilor în 2021. Anul trecut a înregistrat 10,18% din totalul aplicărilor pe eJobs, fiind situat după orașe precum București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași sau Ploiești. Competiția nu este atât de acerbă, important este să identifici industria în care îți dorești să activezi și jobul care ți se potrivește și să aplici. Unele anunțuri pe eJobs.ro afișează chiar posibilitatea de angajare imediată. 

Cum sunt salariile în Constanța?

Câştigul salarial mediu net în judeţul Constanţa a fost în luna octombrie 2021 de 3.148 lei, potrivit Institutului Național de Statistică. În ultimii doi ani salariul mediu net a crescut cu 13%. Și îți poți crește veniturile fixe, alegând joburi unde primești bonusuri în funcție de implicare. 
Conform salariilor afișate pe eJobs, cel mai bine se câștigă în Telecom – ca Business Manager (între 2.000 și 9.000 lei), în Transport/Logistică ca livrator (până la 6.000 lei) sau în Retail, ca Store Manager (până la 4.500 lei – salariu plus bonusuri). Potrivit Salario, comparatorul de Salarii lansat de eJobs, Constanța se află pe locul I în topul salariilor medii nete din Sport & Wellness. Media salarială în acest domeniu este de 3.000 lei net, la fel ca în București. 

 

Locuri de munca Constanta

 

Business Manager

Cu minimum 2 ani experiență în vânzări directe sau în magazin, cunoștințe de limba engleză și pasiune pentru tehnologie, te califici pentru o poziție de Business Manager în domeniul Telecom. Ce vei face? Vei atrage noi clienți businеss și contracte businеss. Vei promova și vinde serviciile și produsele companiei dedicate segmentului de firme mici și mijlocii, identificând nevoile acestora și ajutându-le să ia cele mai bune decizii, vei crește valoarea curentă a actualilor clienți prin promovarea unor soluții noi.
Câștigul tău: salariu fix, comision, bonuri de masă și abonament telefonie mobilă.

 

Store Manager

Ești o persoană organizată și atentă la prezentarea, aranjarea și promovarea produselor? Îți place să te implici în creșterea vânzărilor? Angajatorii din domeniul retail sunt în căutarea unor manageri de magazin, cu experiență de minimum doi ani pe o poziție similară în retail, flexibilitate în gândire și în luarea deciziilor, atenție la detalii, bune abilități de comunicare și relaționare cu angajații.
Câștigul tău: salariul net, bonusuri bazate pe indicii de performanță și pe vânzările realizate, bonus de echipă pentru realizarea targetului, outfit-uri ca uniformă, posibilitatea de dezvoltare profesională.

 

Livrator

Ți-ar plăcea să ai un program de lucru flexibil și un salariu pe măsura implicării? Te poți angaja ca livrator pentru una dintre cele mai mari companii din domeniul Transport/Logistică. Te califici ușor dacă arăți seriozitate și punctualitate, capacitatea de adaptabilitate, orientare către client. Contează să ai mijloc de transport propriu (mașină, bicicletă, scuter, motocicletă etc.), smartphone iOS sau Android.
Câștigul tău: remunerație în funcție de disponibilitate și implicare, bonusuri de performanță, asistență permanentă, salariu săptămânal sau bi-lunar, angajare cu contract de muncă (2h/4h/8h), posibilitatea de a colabora prin intermediul unui SRL/PFA.

 

Lucrător restaurant

Cu pasiune și experiență în domeniul culinar, studii medii și atitudine pozitivă, orientată spre client ești aproape angajat. Restaurantele cu sedii în orașele mari din țară, își măresc echipele. Vei lucra în bucătărie sau în zona caselor de marcat și vei pregăti produsele la standardele restaurantului.
Câștigul tău: salariu, bonuri de masă, o masa gratis/ zi, decont 50% transport (mediu rural), training specializat, șanse de promovare în funcție de implicarea ta.

 

Mecanic naval

Dacă ai experiență ca mecanic sau ești interesat să înveți îți poți găsi job în companiile specializate în reparatii motoare și echipamente auxiliare în industria navală, cu proiecte în desfășurare pentru următorii ani. Angajatorii apreciază persoanele care respectă normele de disciplină și etică în îndeplinirea atribuțiilor și dau dovadă de implicare în cadrul echipei pentru finalizarea lucrărilor în timpul alocat.
Câștigul tău poate fi cuprins între 2.500 lei și 5.000 lei/net conform salariilor afișate pe eJobs.ro.

 

Locuri de Munca Constanta Part Time

 

Agent vânzări credite

Îți place să lucrezi cu oamenii, să le cunoști poveștile și să le poți oferi ajutor atunci când au nevoie? Dacă îți dorești un job cu program flexibil care să-ți ofere ocazia de a-ți suplimenta veniturile, poți aplica pentru companiile specializate în creditare. Principalele tale responsabilități vor fi să promovezi serviciile companiei, să gestionezi portofoliul de clienți, să oferi suport clienţilor pentru a alege cea mai bună ofertă de creditare, adaptată nevoilor lor.
Câștigul tău: salariu fix plus bonus de performanţă, abonament de servicii medicale și asigurare în caz de accident, decont de transport, acces la programe de pregătire și dezvoltare.

 

Consilier Vânzări Fashion

Dacă ești student și îți dorești un job part-time, prin care să-ți dezvolți abilitățile în vânzări și să înveți mai multe domeniul fashion, companiile prezente în mall-uri își măresc echipa cu noi consilieri în vânzări. Contează să ai minimum studii medii, cunoștinte de utilizare PC și, de preferat, dar nu obligatoriu experiență în domeniu, angajatorii oferind training. Cel mai mult contează felul tău de a fi, entuziasmul, abilitățile de comunicare, inițiativa, responsabilitatea și atenția la detalii te ajută să te califici pentru acest job.
Câștigul tău: salariu fix, comision din vânzări, bonuri de masă, decont transport; training specializat; mediu de lucru plăcut si profesionist; oportunitatea de a avansa în cadrul companiei.

 

Customer Support

Nu ai experiență și cauți un prim job care să-ți ofere ocazia de a te dezvolta profesional? Poți alege jobul de Customer Support, unde interacțiunea zilnică cu diferiți clienți poate fi startul de care ai nevoie pentru dezvoltarea ta. Este important să comunici clar și eficient, să ai o atitudine pozitivă, să fii orientat către clienți și să abordezi fiecare comunicare cu multă răbdare.
Câștigul tău: posibilitatea de a lucra part-time și de acasă, training specializat pentru dicție și comunicare eficientă, oportunități de dezvoltare, program de lucru flexibil, în ture.

 

Personal Trainer

Ai absolvit Academia de Educație Fizică sau un curs de Personal Trainer și eşti o persoană responsabilă, sociabilă şi entuziastă? Te poți angaja în industria wellness. Experiența ca antrenor personal și vorbitor de limba engleză sunt considerate avantaje. Cum arată activitatea ta zilnică? Vei concepe și urmări programele de antrenament într-un mod responsabil și cât mai sigur, în conformitate cu nevoile clienților, îi vei motiva și susține în antrenament și în procesul de schimbare a stilului de viață, vei înregistra programările și vei colabora cu celelalte departamente pentru a oferi servicii de calitate.
Câștigul tău: contract de colaborare, echipament de antrenamente, acces gratuit în cluburile wellness ale companiei, reduceri la parteneri, traininguri de specialitate.

 

Asistent medical în clinică de înfrumusețare

Ai formare de asistent medical sau kinetoterapeut și îți dorești o colaborare stabilă și pe termen lung în estetica și înfrumusețare? Clinicile din Constanța angajează asistent medical pentru evaluarea facială și corporață a pacienților, contribuția la prescrierea unor scheme personalizate de tratament, efectuarea de tratamente faciale și corporale, asistarea medicului estetician la nevoie. Pentru a te califica, pe lângă studii contează mult și inteligența emoțională și dorința de evoluție personală și profesională.
Câștigul tău: traininguri în vederea avansării pe alte posturi, poți lucra part-time sau full-time în ture, astfel încat să-ți poti gestiona timpul petrecut la muncă cu timpul liber pe care îl petreci cu familia sau cu prietenii.

 

Locuri de munca Constanta fara experienta

 

Stivuitorist

Dacă ai autorizație ISCIR valabilă, pentru manevrarea utilajelor de lucru de tip motostivuitor/ electrostivuitor laterale și frontale, ești orientat către lucrul în echipă și ai competențe digitale, te poți angaja, fără experiență în departamentul administrativ/logistică din companii care activează în Comerț/Retail.
Câștigul tău: training dedicat, voucher de vacanță, reducere de angajat, tichete de masă, decontare transport, sporuri salariale pentru lucru în weekend, asigurare de sănătate, activități recreative.

 

Barista

Îți place să pregătești o cafea bună pentru prieteneni și să oferi zâmbete? Ai ocazia de a-ți începe cariera, lucrând pentru branduri cunoscute de cafea, prezente în Constanța. Te califici arătând pasiune pentru job, dorință de a învăța și de a te dezvolta continuu, bune cunoștințe de limba română și disponibilitatea de a lucra în ture.
Câștigul tău: training profesional și posibilitatea de dezvoltare, abonament medical, program flexibil, 30% reducere la produsele companiei, un loc de muncă în care îți va fi apreciată creativitatea.

 

Rata somajului in Constanta 

La sfârşitul lunii noiembrie 2021, în județul Constanța erau înregistraţi 6.241şomeri (dintre care 3.801 femei), arată cele mai recente date ale Agenției Naționale pentru Ocupare a Forței de Muncă. Rata şomajului era în noiembrie 2021 de 2,2%, mai mare decât în luna octombrie 2021 când a fost de 1,92% și mai mare și decât în Ilfov (0,25%), Timiș (0,75%), București (1,15%) și Cluj (1,18%). Creșterea ratei șomajului se justifică și prin terminarea unor activități estivale, dar angajatorii se pregătesc pentru un nou sezon și oferta de joburi crește de la o lună la alta. 

Ca să-ți fie mai lină tranziția către un job mai bun, eJobs îți pune la dispoziție peste 3.000 de locuri de munca Constanta și îți suntem alături în realizarea CV-ului și aplicarea la pozițiile care ți se potrivesc! Curaj! Sună cu încredere la 021.9124 (tarif normal), de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00.

 

Ți-a plăcut articolul despre locuri de munca Constanta? S-ar putea să-ți placă și:

 

Locuri de muncă în București pentru care nu ai nevoie de experiență

 

Locuri de munca Cluj. Descoperă oportunitățile de angajare

A fost util articolul? 0
constantajoburi constantalocuri de munca constanta

Leave a Reply