• 19 May. 2020
  • 3 min

Descoperă mii de locuri de munca fara experienta pe eJobs

locuri de munca fara experienta

La începutul lui 2020, mulți tineri au cochetat cu gândul că anul acesta își vor lua primul job, iar acum se confruntă peste tot cu zvonuri sumbre cum că în acest moment nu ar exista joburi pentru ei. E normal ca acestea să apară în contextul situației actuale. Multe persoane au fost disponibilizate în ultimele luni, iar unele companii și-au închis cu totul porțile. Totodată însă multe organizații au lansat linii noi de business în această perioadă, iar cele care și-au înghețat activitatea în martie și aprilie s-au întors acum la lucru. Nici nu e de mirare atunci că în ultima lună au fost publicate peste 36.000 de joburi pe eJobs.ro, un număr care spune mai multe despre actuala stare a pieței muncii decât orice zvon.

Cu alte cuvinte, e un moment grozav să-ți găsești un job, inclusiv dacă ești la început de carieră. Pe eJobs.ro, spre exemplu, găsești mii de locuri de munca fara experienta în acest moment, joburi care caută candidați ca tine. 

De ce și-ar dori o companie să angajeze un candidat fără experiență? Din multe motive și nu doar salariale. Candidații tineri, la începutul carierei, sunt entuziasmați și dornici să demonstreze cât de capabili sunt. Datorită acestor calități evoluează repede la job. În plus, generațiile tinere sunt super digitalizate și se descurcă cel mai bine cu noile tehnologii. Așa că dacă îți era teamă că nu ai ce să arăți în CV ca să convingi angajatorii să îți facă o ofertă, află că situația e cât se poate de diferită. Companiile chiar caută activ candidați tinerii și pun la bătaie mii de locuri de munca fara experienta. Descoperă joburile fără experiență de pe eJobs.ro și aplică fără frică!  

 

Și școală, și job? Da, se poate!

Când eram în liceu și în facultate îmi doream foarte mult să și lucrez ca să am mai mulți bani de buzunar. Doar că nu îmi ieșeau calculele: cum fac ca să ajung la ore/cursuri, dar și la job? Răspunsul nu l-am găsit atunci, din păcate. Aveam un program ciudat, cu ore răsfirate și ferestre aiurea. Dar acum că majoritatea orelor și cursurilor s-au mutat în online, e momentul perfect pentru tine să obții un job, în special când ai câteva sute de locuri de munca fara experienta remote, care pot fi făcute lejer din confortul propriei case. 

Joburile de acasă sunt excelente pentru elevi sau studenți pentru că le permit mai multă flexibilitate în program. De cele mai multe ori poți să participi liniștit la cursurile online atâta timp cât îți recuperezi orele de lucru și predai task-urile la timp. Doar ține minte să fii onest și cu angajatorul, și cu profesorii. Nu e nimic greșit în a-ți finaliza studiile concomitent cu primul job. Toate părțile implicate trebuie să înțeleagă asta, în special dacă le arăți că ești o persoană dedicată și muncitoare, atât la job, cât și la școală. 

 

Locuri de munca fara experienta part-time și sezoniere

Vrei un job care să nu-ți ocupe prea mult timp? Pe eJobs.ro ai peste 700 de locuri de munca fara experienta part-time din care să alegi. Programul de 4 sau 6 ore o să-ți permită să-ți finalizezi studiile fără probleme semestrul acesta și o să-ți lase suficient timp să te bucuri de timpul liber în vacanță. 

Iar dacă nu-ți vine să-ți faci planuri de cursă lungă pentru că nu știi cum o să arate restul anului, poți la fel de bine să alegi un job sezonier fără experiență. Ai câteva sute de oportunități din care să alegi.

Vezi toate joburile entry level

Ai nevoie de asistență cu CV-ul? Sună gratuit la 021.9124

Cu oportunitățile de locuri de munca fara experienta sigur te-am convins, dar știm că scrierea CV-ului e o treabă mai dificilă, în special când nu știi ce să treci în locul experienței. Nicio grijă însă pentru că te putem ajuta gratuit!

Sună la 021.9124 (tarif normal), linia telefonică eJobs dedicată candidaților, iar un operator îți va răspunde și te va ajuta gratuit cu scrierea CV-ului. Tot cu tine la telefon îți va oferi recomandări de joburi și va aplica în numele tău la toate posturile care te interesează. Tot ce trebuie să faci tu apoi e să aștepți să fii contactat de către angajatorii care te consideră potrivit pentru post. 

consiliere profesionala

 

Numărul candidaților relevanți care aplică la joburile de pe eJobs.ro a crescut cu 67% în ultima lună, așa că nu aștepta prea mult ca să aplici la joburile care ți se potrivesc. Profită acum de cele câteva mii de locuri de munca fara experienta!

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Ești mereu în siguranță când aplici prin eJobs.ro. Află ce măsuri luăm!

Top 5 domenii de activitate care angajează ACUM!

Joburi de acasă. Oferte de angajare și sfaturi despre cum să lucrezi eficient

A fost util articolul? 11
  • Avatarbogdan dumitru zice

    doresc orice fel de munca vedem ce aleg

    • Bună, Bogdan,

      Sună (021)9124 și consilierii eJobs.ro te vor ajuta să găsești acele anunțuri de angajare care te interesează și să aplici.

Leave a Reply