• 29 Apr. 2020
  • 2 min

Top 5 domenii de activitate care angajează ACUM!

Top 5 domenii de activitate care te îmbie cu anunțuri atractive de angajare

Pentru că știm cât de important e ca într-o perioadă tulbure să-ți îndulcești periodic ziua cu vești bune, astăzi îți prezentăm un clasament cu domenii de activitate ce și-au redeschis porțile.

Cum se traduce această știre pentru tine? Ai la dispoziție un număr sporit de anunțuri de angajare în mai multe domenii de activitate, anunțuri cu beneficii atractive, unele dintre ele oferindu-ți și posibilitatea de a lucra de la distanță și după încheierea stării de urgență sau de a avea un program flexibil.

Deși coronavirusul a provocat în ultima vreme incertitudine și confuzie pe piața locurilor de muncă actuale, această avalanșă de joburi arată că încet-încet lucrurile încep să se așeze din nou pe piața de recrutare. Dacă te numeri printre cei care lucrau în domenii de activitate ce și-au închis momentan porțile sau pur și simplu simți că ai nevoie de o nouă provocare în carieră atunci îți dezvăluim că anumite companii au nevoie mai mult ca niciodată de oameni energici, determinați, dornici să învețe și să se perfecționeze.

Cele mai fierbinți 5 domenii de activitate care angajează ACUM!

  1. VÂNZĂRI

  2. CONSTRUCȚII

  3. CALL CENTER/BPO

  4. IT
  5. LOGISTICĂ

Această creștere impresionantă se datorează și unui super anunț, lansat de noi săptămâna trecută, care le permite angajatorilor să publice mai multe joburi. Acum avem de două ori mai multe locuri de muncă disponibile pe eJobs.ro, iar tu ai mai multe opțiuni din care să alegi! Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni îți pusesei majoritatea planurilor de carieră pe pauză și așteptai cu înfrigurare știrile pentru a descoperi noi decizii guvernamentale, acum îți poți da voie să visezi din nou la jobul ideal care să te împlinească pe toate planurile. Și e un moment excelent să intri pe platforma noastră pentru a accesa fix acele domenii de activitate care te interesează și să-ți găsești următorul tău loc de muncă!

3 pași care-ți vor spori șansa de a obține un job în diverse domenii de activitate

Simți că CV-ul tău ar avea nevoie de o reîmprospătare? Ți-ar plăcea să fii ghidat printre sutele de joburi de o persoană avizată? Îți dăm o mână gratuită și specializată de ajutor!

• Sună la 021.9124 (tarif normal), oricând de luni până vineri, între orele 09:00-17:00
• Vorbește cu un operator eJobs, care îți va completa gratuit CV-ul
• Spune-i ce joburi te interesează, iar acesta te va ajuta să găsești cele mai potrivite locuri de muncă. Cam atât de simplu e!

 

Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

Locuri de munca part time: cum să-ți rotunjești veniturile

Față-n față cu digitalizarea: interviul de angajare video!

A fost util articolul? 24

Leave a Reply