• 27 Jun. 2018
 • 1 min

Descoperă mii de locuri de muncă la (021)9124

Locuri de muncă muncitori calificați necalificați bormașină construcții
Autor
Iulia Vacaroiu
Iulia Vacaroiu Și-a conturat abilitățile de copywriter de-a lungul anilo... Arată mai mult

Până acum puțin timp cea mai simplă variantă pentru cei în căutare de joburi în construcții, instalații și reparații era să meargă în cea mai apropiată zonă industrială și să caute anunțurile fizice cu mesaje precum „Angajăm muncitori”. Acum lucrurile s-au schimbat datorită noului serviciu eJobs care te ajută să te angajezi. Descoperă linia telefonică de asistență profesională pentru tineri, muncitori calificați, necalificați și șomeri!

Cum funcționează? Destul de simplu. Tot ce trebuie să faci este să suni la (021)9124 (tarif normal) în intervalul luni – vineri, orele 9:00 – 17:00, iar un operator eJobs te va ajuta să-ți construiești CV-ul și să aplici pentru locurile de muncă potrivite pentru tine. Ulterior ai șanse destul de mari de a fi contactat dacă angajatorul consideră că ești candidatul potrivit pentru job. Totul fără să fie nevoie să te deplasezi în căutarea anunțurilor din preajma fabricilor sau vulcanizărilor.

În acest moment, eJobs îți oferă peste 18 000 de locuri de muncă pentru muncitori calificați și necalificați în toate zonele țării, dar și în străinătate. Descoperă ce județe și domenii intră în topul actual din imaginea de mai jos și nu uita să suni la (021)9124 ca să afli exact ce locuri de muncă ți se potrivesc!

Joburi pentru muncitori eJobs Consiliere Profesionala locuri de muncă

Citește și:

Am lansat prima linie telefonică de asistență profesională din România

Ce meserii poți să înveți și să practici la orice vârstă?

Descoperă câteva surse importante de joburi!

A fost util articolul? 8
 • AvatarNatalita Anghelescu zice

  Buna ziua, va felicit pentru aceasta initiativa,este un lucru extraordinar pentru ca putem fi consiliati de persoane cu experienta!

 • AvatarVlad Cristina zice

  Buna ziua!Ma numesc Cristina,am 16 ani si caut un loc de munca.De preferat ar fi un job care este legat de copii..pentru ca imi plac foarte mult si ador sa imi petrec timpul in preajma lor(nota*sunt eleva la un liceu pedagogic..de aici si aceasta pasiune a mea).Totusi,ma mulez foarte repede in orice domeniu.Mentionez faptul ca as vrea un job full time.

  • Bună, Cristina,

   În ce oraș vrei să te angajezi?
   Găsești aici joburi în educație: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/educatie-training–arte/
   Și aici joburi în Au pair/Babysitting unde găsești și oferte de angajare la locurile de joacă: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/au-pair-babysitter-curatenie/
   Poți verifica și aici, la o căutare după cuvântul copii: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/?cauta=copii

   • AvatarBaicu Andrei zice

    Bună, ma numesc Andrei , am 14 ani și caut un loc de munca În bucătărie, restaurante sau ce ține legat de bucătărie aș dorii sa merg la un liceu cu profesia de bucătar pentru ca îmi place foarte mult și ma relaxează,de asemenea îmi place sa comunic mult cu oamenii , caut un loc de munca în Ploiești, pot lucra oriunde nu contează dar de preferat ar fii în bucătărie sau în restaurante.

    • Bună, Andrei,

     Ține cont de prevederile din Codul Muncii referitoare la vârsta minimă la care te poți angaja:

     Art. 13. [capacitatea juridică a salariatului]
     (1) Persoana fizică dobândeşte capacitate de muncă la împlinirea vârstei de 16 ani.
     (2) Persoana fizică poate încheia un contract de muncă în calitate de salariat şi la împlinirea vârstei de 15 ani, cu acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali, pentru activităţi potrivite cu dezvoltarea fizică, aptitudinile şi cunoştinţele sale, dacă astfel nu îi sunt periclitate sănătatea, dezvoltarea şi pregătirea profesională.
     (3) Încadrarea în muncă a persoanelor sub vârsta de 15 ani este interzisă.

Leave a Reply