• 14 Oct. 2019
  • 2 min

Oportunitati de angajare: mai aproape de jobul dorit (P)

oportunitati de angajare
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Societe Generale European Business Services (SG EBS) te invită să participi la Urban Seekers, un concept inedit de vânătoare de job-uri (vine cu oportunitati de angajare), gândit pentru iubitorii de mișcare și urban, care vor să demonstreze că sunt organizați și practici.

Competiția va avea loc pe data de 19 octombrie, începând cu ora 10:00, și este dedicată persoanelor care își doresc un loc de muncă în cadrul companiei și, care, în același timp, vor să se bucure de o aventură plină de provocări și premii.

“Prin noua noastră campanie ne dorim să îi găsim pe acei colegi potriviți, cu o gândire analitică și spirit de echipă, care așteaptă cu nerăbdare noi provocări, dar și pe cei care vor să se simtă bine alături de prieteni, sau care vor să își facă unii noi. Campania reflectă o parte dintre valorile companiei noastre, precum responsabilitatea, angajamentul, atracția pentru inovație și spiritul de echipă, și prezintă o mică latură din cultura SG EBS și a felului nostru de a fi. Urban Seekers este, în esență, o alternativă originală a unei experiențe de angajare”, a declarat Daniela Vercellino, HR Director SG EBS.

 

oportunitati de angajareNu doar oportunitati de angajare, ci și premii

Premiile puse în joc sunt 10 trotinete electrice pentru locul întâi, 100 de călătorii cu trotineta electrică pentru locul al doilea și 50 de călătorii pentru al treilea loc. Călătoriile sunt valabile un an de zile de la finalizarea competiției. Toți cei interesați de competiție se pot înscrie pe platforma urbanseekers.ro.

Job-urile puse la dispoziție de către companie sunt din domeniile IT, Compliance, Finance și HR și se pot găsi pe sgebs.ro/cariera.

Angajații SG EBS beneficiază de diverse beneficii și oportunități de dezvoltare, precum acces la inovație, echilibru între viața personală și cea profesională prin posibilitatea de a lucra de acasă timp de 2 zile pe săptămână, acces la o comunitate internațională – ca parte a grupului cu peste 150.000 de angajați -, cât și posibilitatea de a participa la proiecte importante din domeniul CSR.

Urban Seekers este calea companiei de a găsi acei oameni aventuroși, creativi și suficient de curajoși pentru a se implica într-o experiență inedită.

Așadar, dacă funcționezi în echipă, înscrie-te. Cooptează-ți prietenii și pe prietenii prietenilor! Răspândește vorba și faceți gașcă!

Iar dacă ești independent, la fel, înscrie-te! Un trib de exploratori te așteaptă să îi completezi!

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Irina Marinescu: „Meseria asta este parte din tot ce sunt eu”

Competențe digitale: de ce trebuie să ne adaptăm?

Intraprenoriatul – soluția antreprenorilor în devenire

A fost util articolul? 2
oportunitățioportunități pentru tineri

Leave a Reply