• 7 Dec. 2017
  • 2 min

Parcurge 10 kilometri zilnic ca să învețe arta luptelor libere

Raul Zarzu
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Raul Zarzu, 14 ani, parcurge 25 de kilometri în fiecare zi pentru a ajunge la Liceul din Satu Mare și alți 10 kilometri până la Școala din Mădăras, unde urmează cursuri de lupte libere. Distanța nu îl deranjează câtuși de puțin, s-a obișnuit cu ea, dar părinții nu știu pentru cât timp îi vor putea susține studiile.

Raul locuiește într-o casă mică din localitatea Terebești, județul Satu Mare, împreună cu cele două surori ale sale, părinții lui, bunicii și unchii materni. Familia lui, oameni gospodari și modești, nu a încetat niciodată să creadă că prin muncă și răbdare poți persevera în viață, dar dezamăgirea li se citește pe față atunci când realizează că s-ar putea să nu își permită dorința de educație a lui Raul, abonamentele de transport până în Satu Mare și Mădăras costând aproape jumătate din salariul pe care îl primește tatăl lui Raul la jobul său în construcții.

Când fiecare zi e o luptă, alege tu lupta

În ciuda obstacolelor, Raul nu a încetat să persevereze. Tenace și ambițios din fire, acesta a continuat să practice cursurile de lupte libere la Școala din Mădăras, unde a obținut numeroase medalii, inclusiv la concursuri internaționale.

 

Performanța sa a fost remarcată de numeroși antrenori, iar tânărul a fost încurajat și îndrumat să nu renunțe, cu toate că îi e greu să o facă din punct de vedere financiar. Mama lui Raul recunoaște cu modestie că tânărul folosește echipament împrumutat de la colegi și că familia nu își permite să îi cumpere unul nou din cauza situației financiare și nici să îl susțină în participarea la mai multe cursuri și concursuri.

 

Raul nu și-a pierdut speranța însă și se bucură de fiecare zi în care poate face performanță în sportul ales. Împreună cu tine, îl putem ajuta pe acest tânăr să își continue visul. Intră pe www.ejobs.ro, creează-ți un cont (sau intră în contul deja existent) și completează-ți CV-ul până la 90% până pe data de 5 ianuarie 2018, iar eJobs va dona 3 euro către Raul și alți câțiva copii care merită să își continue pasiunile și să aibă sărbători de vis. Află toate detaliile despre „Povestea CV-ului magic” și cum presară eJobs magie în acest sezon pe pagina campaniei: https://www.ejobs.ro/doneaza/.

 

Citește și:

Tânărul care vrea să se afirme în lumea programării

Pasiune, foame și succes – Povestea lui Grasu XXL

Cum să o iei de la zero când îți dai seama că jobul nu ți se potrivește

A fost util articolul? 0
afaceri de successucces

Leave a Reply