• 27 Aug. 2018
  • 2 min

Plafonarea la job e o problemă reală. Ia-ți cariera în propriile mâini!

plafonarea la job problemă reală

Sigur știi cel puțin un caz al unei persoane care a rămas de câțiva ani la același loc de muncă, fără să evolueze în niciun fel: nici din punctul de vedere al responsabilităților sau al postului, și nici din punct de vedere financiar. Poate chiar tu te regăsești în această situație. Nu-ți fie teamă să recunoști însă, pentru că nu e nimic de care să-ți fie rușine.

Stabilitatea la job îți oferă un sentiment excelent și îți permite timpul necesar pentru a te dedica vieții personale și familiei. Totuși, trebuie să te întrebi ocazional dacă ai fi mulțumit(ă) să rămâi în acest punct profesional în continuare sau dacă, peste câteva luni sau câțiva ani, te-ai vedea altundeva. Dacă răspunsul te duce mai degrabă către o evoluție profesională, atunci e cazul să începi chiar de pe acum să lucrezi la planul tău de carieră.

Nu știi de unde să începi? Nu-i nimic, consilierii profesionali eJobs sunt aici ca să te ghideze cu primii pași!

1. Sună la 021.9124!

Acum câteva luni, eJobs.ro și-a propus să ofere încă o soluție pentru oamenii fără loc de muncă și pentru cei în căutarea unor noi oportunități. Așadar, a lansat o linie telefonică de consiliere profesională dedicată tuturor șomerilor, muncitorilor calificați și necalificați, tinerilor la început de carieră, dar și tuturor celor care nu se descurcă așa ușor cu o platforma online de recrutare.Dacă și tu ai nevoie de un pic de ajutor, sună liniștit la 021.9124 (tarif normal), oricând de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, și discută cu un consilier eJobs!

2. Operatorul îți va redacta CV-ul

Consilierul profesional te va întreba unde lucrezi sau unde ai lucrat, ce studii și cunoștințe ai, iar pe rând, le va nota pe cele mai relevante în noul tău CV! Tot ce trebuie să faci tu este să îi răspunzi cât mai onest la fiecare întrebare.

3. Apoi consilierul eJobs va aplica pentru tine la joburile potrivite

După ce finalizați împreună CV-ul, operatorul eJoba va căuta, cu tine la telefon, locurile de muncă potrivite pentru experiența ta și ți le va dicta pe rând, oferindu-ți mai multe detalii despre posturile care îți atrag atenția. Apoi, dacă locurile de muncă respective îți plac, consilierul profesional va aplica la ele cu acordul tău, utilizând CV-ul proaspăt creat.

La final, tot ce mai rămâne de făcut este să aștepți telefoanele angajatorilor care te consideră potrivit pentru joburile la care ai aplicat! Așadar, nu lăsa plafonarea la job să-ți stea în drum, nu atâta timp cât ai soluții eficiente de a-ți găsi un loc de muncă mai bun!

Plafonarea la job consiliere profesională

Dacă vrei să afli mai multe despre linia eJobs de consiliere profesională, citește și:

A fost util articolul? 21
consiliere profesionalăjob nouschimbă jobul
  • AvatarPauna Tofan zice

    Felicitări echipei ejobs pentru ceearea acestei linii de consilieri profesionali
    Succese si Dumnezeu sa va binecuvanteze !!!

  • AvatarAntohie zice

    Asi aplica pt un post de tehnician mentenanta

Leave a Reply