• 7 Dec. 2017
  • 2 min

Tânărul care vrea să se afirme în lumea programării

Valentin Marian Constanda
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Valentin Marian Constanda are 18 ani, studiază la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, București, și e pasionat de programare și de tehnologie. Iarna aceasta avem ocazia să îl ajutăm pe Valentin și pe alți patru tineri, dar și un grup de copii sclipitori, să se bucure de sărbători de poveste!

Cum? E simplu. Pentru a-i ajuta pe acești copii talentați, tot ce trebuie să faci este să îți completezi CV-ul pe www.ejobs.ro până la cel puțin 90% până pe 5 ianuarie 2018, iar eJobs va dona 3 euro în numele tău către Valentin și celelalte cinci cauze.

Pasiunea pentru programare

Valentin a descoperit repede, precum mulți alți tineri pasionați de programare, că web development-ul adevărat se învață în afara sălilor de curs, când ai timp să testezi liniile de cod create și să găsești bug-uri. Dar nu s-a oprit aici și a lucrat zi și noapte să își ducă programele la bun sfârșit și să creeze site-uri web demne de premii.

 

Până acum, tânărul a participat la mai multe competiții, printre care Concursul Național Interdisciplinar InfoEducație 2017, pentru care a primit Premiul I pentru etapa județeană și mențiune la etapa națională, Concursul de programare, EmpowerSoft, la care a câștigat locul II împreună Cristiana Lazăr, colega lui, și Concursul Național de TIC Dual PC, unde a luat o mențiune.

Atunci când lucrurile se leagă

Pe unii i-ar frustra căutarea unui ac într-un car de fân, dar Valentin vorbește cu entuziasm de timpul petrecut căutând soluții în web development și euforia resimțită atunci când le descoperă:

 

„Nu există fericire mai mare decât cea pe care o resimți atunci când reușești să găsești soluția pe care o cauți zile și nopți. Acea fericire o simt eu de fiecare dată când îmi repar, pas cu pas, fiecare defecțiune din site.”

 

Ajută-l pe Valentin să își continue studiile în domeniu, completându-ți CV-ul pe www.ejobs.ro Pentru fiecare CV actualizat până la 90% până pe 5 ianuarie 2018, eJobs donează câte 3 euro. Banii vor merge către șase cauze care merită sărbători de vis, inclusiv către pasiunea lui Valentin. Descoperă povestea CV-ului magic!

 

Citește și:

Raul Zarzu parcurge 10 kilometri zilnic ca să învețe arta luptelor libere

Cei mai bogați oameni din lume și primul lor job

Interviul online și secretele care te duc spre succes

 

A fost util articolul? 0
antreprenoriatitjoburiprogramare

Leave a Reply