• 16 Oct. 2018
  • 2 min

Găsește-ți job cu CV-ul tău eJobs la Târgul de Cariere Alba Iulia

Târgul de Cariere Alba Iulia

Târgul de Cariere Alba Iulia are loc pe 18 octombrie la Alba Mall, între orele 10:00 și 19:00. Sunt disponibile locuri de muncă din domeniul automotive, IT & software, inginerie, alimentar sau construcții. Companiile BMT Driving Solutions, Azets, STC Star Transmission, Electro Alfa, Bosch Automotive participă la eveniment cu posturi pentru cei aflați la începutul carierei, dar și pentru persoanele cu experiență profesională.

Ce e nou la Târgul de Cariere Alba Iulia?

„Ne bucurăm să revenim și în acest sezon la Alba Iulia. Ediția aceasta aduce noutăți importante în ceea ce privește modul de analizare a CV-urilor. Introducem digitalizarea CV-ului, o metodă care sperăm să devină din ce în ce mai populară în rândul candidaților”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Candidații vor avea ocazia să interacționeze direct cu angajatorii și să aplice pe loc la joburile care îi interesează cu ajutorul CV-ului eJobs. La intrarea în târg, echipa eJobs le va imprima CV-ul sub forma unui QR code pe care companiile prezente la Târgul de Cariere Alba Iulia îl pot scana. Partea cu adevărat grozavă e că dacă nu ai cont pe eJobs.ro, ți-l poți face pe loc, gratuit, la cabina telefonică de consiliere profesională, iar la finalul zilei îți poți completa CV-ul proaspăt creat în întregime, știind că fiecare companie la care ai aplicat va avea acces întotdeauna la cea mai recentă versiune a CV-ului tău.

 

De ce e digitalizarea CV-ului atât de importantă?

„Toți angajatorii sunt acum în mediul online. La fel și o parte tot mai mare dintre candidați, pentru că, atât unii, cât și ceilalți, caută o fluidizare a procesului de recrutare. Vor ca lucrurile să se întâmple mai simplu, mai rapid și mai comod, iar varianta aplicării online, cu CV digital, le permite să jongleze mai ușor cu numărul crescut de oportunități, fie că vorbim despre selectarea unor candidați sau despre alegerea unei oferte de muncă. Tendința este confirmată și de cifre – în acest moment, eJobs are o bază de 3,9 milioane de CV-uri digitale, iar numărul crește de la lună la lună”, a declarat Bogdan Badea, CEO eJobs România.

 

Nu rata Târgul de Cariere Alba Iulia!

Această ediție a Târgului de Cariere pune accent pe o mai bună interacțiune între angajator și angajat.

„Târgul de Cariere însumează sinergia între oportunități și experiențe de carieră. Pentru noi este important să nu ne limităm doar la conceptul de loc de muncă sau job. Târgul de Cariere este o oportunitate unică, una diferită, pentru că îi oferă candidatului șansa de a face carieră atât într-o corporație, cât și într-un start-up. Mai mult decât atât, o carieră poate începe și cu un internship sau o oportunitate de voluntariat, iar toate acestea se regăsesc în platforma Târgul de Cariere”, a declarat Mihai Cotos, fondator Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe Târgul de Cariere Alba Iulia.

 

Citește și:

eJobs îți face CV-ul pe loc la Târgul de Cariere!

4 metode de a afla ce job ți se potrivește

A fost util articolul? 2
joburi Alba Iuliatarg de joburitargul de cariere

Leave a Reply