• 1 Oct. 2018
 • 3 min

Descoperă peste 2.000 de locuri de muncă la Târgul de Cariere Cluj

Târgul de Cariere Cluj

Peste 2.000 de locuri de muncă vor fi disponibile la Târgul de Cariere care va avea loc pe 3 și 4 octombrie, la Sala Polivalentă de la Cluj.

Cei 60 de angajatori prezenți la eveniment vin cu oferte atât pentru tinerii aflați la început de carieră, cât și pentru specialiști. Printre aceștia se numără companii precum Emerson, Lidl, Bombardier, Genpact, E.ON, Mc Donald’s, Bosch, Vodafone, Cora, Electrolux, Terapia sau Kaufland. Candidații vor avea la dispoziție oferte de muncă din domenii variate, precum Resurse Umane, Marketing, Retail, Administrativ, Consultanță sau Juridic.

Ce activități se vor organiza la Târgul de Cariere?

Una din noutățile acestei ediții este platforma I love my job Academy. Axată pe dezvoltarea personală și profesională a candidaților, platforma reunește trei activități: conferința I love my job, concursul de public speaking Job Heroes in Action și concursul de debate în limba română Always Right. În cadrul conferinței I love my job publicul va avea ocazia să interacționeze cu 10 speakeri din diverse domenii, care își vor împărtăși poveștile.

Pe 3 octombrie de la ora 15:00, participanții la târg vor avea ocazia să îi cunoască mai bine pe Andi Vanca, Bogdan Ciocian, Cornelia Borza, Cristi Danileț, Daniel David, Gabriela Culda, Oana Pocan, Răzvan Onu, Roxana Dumitrache și Radu Valentin Băzăvan.

Cele două concursuri organizate în cadrul I love my job Academy explorează diferite aspecte legate de alegerea unei cariere, decizia de a pleca în străinătate  la muncă sau de a rămâne în țară. Mai multe detalii despre conferință și concursuri găsiți pe pagina www.targuldecariere.ro/academia/.

Noutăți la Târgul de Cariere

„Este un nou început pentru Târgul de Cariere. Evenimentul este într-o continuă dezvoltare. Introducerea platformei I love my job Academy este o dovadă a faptului că încercăm în permanență să ne apropiem de candidați prin modalități inedite. Ne dorim să sporim interacțiunea dintre angajatori și participanți, să transformăm Târgul de Cariere într-o platformă complexă, care include atât oportunitățile de angajare, cât și experiențele profesionale”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

La Târgul de Cariere Cluj, candidații au oportunitatea de a vizita standurile de simulare de interviu, negociere de salariu, dar și de consiliere profesională și legislație a muncii. 

Tot eJobs România introduce, pentru prima oară în istoria târgului, digitalizarea CV-ului. Cu ajutorul unei noi aplicații, numită CV2GO, toate CV-urile de la Târgul de Cariere Cluj vor fi colectate într-un singur loc. Candidații își vor imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației.

„Ne bucurăm că vom aduce candidaților care participă la Târgurile de Cariere această opțiune. Practic, vor avea într-un singur loc, atât beneficiile pe care le apreciază la evenimentele offline, precum posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii și faptul că, într-un singur loc, găsesc un număr mare de oferte de muncă”, declară Bogdan Badea, CEO eJobs România.

De ce să mergi la Târgul de Cariere?

În cel mai recent studiu derulat de eJobs România, despre cum și unde obișnuiesc candidații să-și caute locuri de muncă, au reieșit următoarele concluzii:

Întrebați ce apreciază la platformele de recrutare online, respondenții au menționat că:

 • sunt ușor de folosit (54%);
 • oferă un număr mare de joburi din care pot alege (50,9%);
 • toate companiile mari sunt prezente pe aceste site-uri (37,3%);
 • iar anunțurile postate sunt foarte detaliate (34,5%).

În ceea ce privește evenimentele offline, precum târgurile de joburi, candidații apreciază:

 • posibilitatea de a discuta direct cu angajatorii (62,6%);
 • numărul mare de angajatori și joburi disponibile, în același loc (38,6%);
 • minimizarea riscului de fraudă – companiile participante sunt serioase și verificate de organizatori (21,5%);
 • faptul că pot merge alături de prieteni sau membri ai familiei și se pot consulta cu aceștia înainte de aplica (19,5%);
 • creativitatea standurilor companiilor angajatoare (14,3%)
 • sau concursurile și tombolele (5,3%).

 

Citește și:

Fă cunoștință cu 400 de companii la Târgul de Cariere!

Cum să-ți sporești șansele de a te angaja la Târgul de Cariere

A fost util articolul? 3
 • AvatarBanyai Gabriel zice

  Buna seara ….caut in lac de munca in Cluj …Va multumesc

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Gabriel! Îți recomandăm să suni la 021.9124, linia telefonică eJobs de consiliere profesională. Tariful apelului este normal, iar un operator eJobs te va ajuta gratuit cu redactarea CV-ului și aplicarea la joburile care ți se potrivesc. Succes!

Leave a Reply