• 21 Aug. 2018
  • 1 min

Care sunt brandurile apreciate de români?

brandurile apreciate
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Care sunt obiceiurile de lectură ale românilor atunci când doresc să fie la curent cu trendurile din business-ul românesc? Potrivit Consumer Choice Award, un sistem care măsoară nivelul de satisfacție și acceptabilitate a mărcilor de către consumatori, revista Biz este brandul preferat al românilor în categoria „Reviste de business”, potrivit unui studiu realizat de către compania poloneză de cercetare de piață Netsonda.

Printre brandurile apreciate local, așa cum au fost premiate de către Consumer Choice în acest an, se mai numără Danone, Tuborg, Gerovital, Orange, Groupama, Lipton, HBO, Grand Cinema & More și Kaufland.

Factorii care au determinat alegerea brandurilor din România în sondajul Consumer Choice sunt: calitatea pe piață, diferențierea față de alte mărci din categorie, inovarea față de alte mărci din categorie, credibilitatea pe piață, satisfacția globală față de alte mărci din categorie, prescripția, intenția de a cumpăra sau recomandarea în categorie

Studiul este rezultatul unei analize complexe a preferințelor consumatorului, desfășurat în intervalul 18 decembrie 2017 – 24 ianuarie 2018. Acesta este realizat de Grupul Netsonda și are la bază 2.353 de interviuri reprezentative la nivel regional și pentru vârsta populației României între 18 ani și 65 de ani.

 „Ne bucură această distincție pentru că ea vine în urma unui studiu independent și este o confirmare a faptului că brandul Biz și proiectele pe care le construim în jurul revistei sunt apreciate de publicul activ, interesat de inovație, business și tedințe”, spune Marta Ușurelu, Managing Partner în cadrul Biz Agency.

 

Citește și:

Ce salariu ceri la primul job

Dacă aș fi din nou studentă

Cinci motive pentru care merită să aplici la un internship

 

A fost util articolul? 1
antreprenoriatBizbrandurice citesc românii
  • AvatarAlexandru costel zice

    Bună ziua am 17 şi jumątata doresc sa ma angajez la dumneavoastra ma puteti suna la 0765056251 si sunt din comuna vitanesti judetul teleorman sunt sincer la locul de munca si foarte respectos

Leave a Reply