• 26 Oct. 2018
  • 1 min

Ești student? Nu rata această oportunitate!

student
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Ești student și încă nu te-ai hotărât spre ce domeniu de activitatea să te orientezi? Piața muncii de astăzi oferă o mulțime de oportunități, însă cel mai bine e atunci când ți se potrivește activitatea respectivă, atunci când ești atras de o anumit domeniu și ești plin de entuziasm în a face lucruri. 

Când ești student și te hotărăști mai greu

Fundația Calea Victoriei te ajută să iei o decizie legată de viitoarea ta carieră. Aceasta a pregătit burse pentru studenți la cursurile de leadership, astronomie, istoria artei, filosofie și fotografie.

Nu rata oportunitatea pe care Fundația o oferă studenților în perioada 24-31 octombrie, când poți solicita un loc gratuit la unul dintre cele 17 cursuri puse la dispoziție. Printre acestea se numără atelierul de leadership, de astronomie, de inteligență emoțională sau blogging și scriere pentru online. Află mai multe despre atelierele disponibile chiar aici.

Ce trebuie să faci? Trimite până pe 31 octombrie, pe [email protected], un mesaj cu numele tău, facultatea la care studiezi acum și motivul pentru care soliciți participarea gratuită la cursul ales. Scrie-le și în ce fel crezi că te va ajuta acest curs să îți realizezi planurile. Fii rapid și convingător, locurile cu bursă sunt limitate.

 

Citește și:

Patru metode de a afla ce job ți se potrivește

Să mă angajez din timpul facultății?

Dacă aș fi din nou studentă

A fost util articolul? 0
bursăoportunitățistudent

Leave a Reply