• 10 Oct. 2018
  • 2 min

Vino la mall și ai șanse să pleci cu un job! Hai la Târgul de Cariere Iași!

Târgul de Cariere Iași va avea loc pe 12 octombrie (interval orar 10:00-19:00 ) și 13 octombrie (interval orar 12:00-18:00 ) la Palas Mall, Iași. Peste 60 de companii din cele mai variate domenii vor participa la eveniment.

Cei mai activi angajatori își vor prezenta ofertele din categoriile entry-level, nivel mediu și avansat, iar peste 2000 de locuri de muncă vor fi disponibile, din domeniul Ingineriei, Resurselor umane, Call Center, Marketing, Retail, Administrativ sau Juridic. Sunt oferite posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență.

Companii precum Accenture, AlmavivA Services, Conduent, ESET, Faurecia, Firecredit, Lidl, SCC Services Romania, Alten Romania, Amazon, Assystem Technologies Romania, Bosch Automotive, Cenit, DB Schenker, eZLO, Leroy Merlin, NuRD, Porsche Engineering, Residence Hotels, VEO Worldwide Services, WSP și Xerox Romania aduc oferte de muncă atractive participanților și candidaților.

Târgul de Cariere Iași

Ești la început de carieră?

Nu-i nimic! Târgul de Cariere Iași a pregătit standuri unde poți lua parte la o simulare de interviu și negociere de salariu, unde experții te vor învăța cum să pui problema banilor și beneficiilor, dar și cum să pari încrezător în fața recrutorilor.

Totodată, participanții la eveniment au ocazia de a-și compara salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată prin intermediul eJobs. Tot prin intermediul eJobs vei avea acces la un CV digitalizat care să-ți ușureze aplicarea la joburile de la târg!

Cum funcționează CV-ul digital?

Vino la standul PRINT CV AICI la intrarea în târg, iar eJobs îți va imprima CV-ul tău de pe eJobs.ro sub forma unui QR Code, pe care angajatorii îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Dacă nu ai cont pe eJobs.ro, nu-i nimic, ți-l poți crea rapid și poți genera propriul QR code direct de pe telefon:

  1. Descarcă aplicația eJobs.ro – Locuri de Muncă pentru Android sau iOS
  2. Fă-ți cont pe eJobs.ro dacă nu ai deja și lasă actualizarea CV-ului pe mai târziu
  3. Dă click pe „Altele”, iar apoi pe „Generează QR Code – Targ de Cariere”
  4. Arată-le angajatorilor de la eveniment QR code-ul generat atunci când vrei să aplici la unul dintre joburile lor, iar aceștia îl vor scana ca să primească CV-ul tău!
  5. Mai târziu, când te întorci acasă, poți să intri din nou în aplicație sau pe eJobs.ro ca să-ți actualizezi CV-ul, iar angajatorii vor primi cea mai recentă versiune a CV-ului tău.

Poți veni, de asemenea, la cabina telefonică eJobs de la Târgul de Cariere. N-ai cum să o ratezi! E mare, portocalie, intri în ea și ieși cu CV-ul făcut! Sună din cabină sau de pe telefonul tău propriu la 021.9124, linia telefonică de consiliere profesională eJobs, iar noi îți vom face CV-ul gratuit! Odată creat CV-ul tău, întoarce-te la standul PRINT CV AICI ca să-ți printăm QR code-ul cu care poți merge la angajatori.

Târgul de Cariere Iași Palas Mall

Ce te mai așteaptă la Târgul de Cariere?

„Ne bucurăm să revenim și în această toamnă la Iași, cu oferte de muncă din cele mai variate domenii. Târgul de Cariere își continuă activitatea ținând cont de nevoile candidaților, dar și de cele ale companiilor. Târgul este o platformă complexă, care îmbină atât oportunitățile și experiențele de carieră. Ținem cont de modul în care fluctuează piața locurilor de muncă și încercăm să oferim soluții concrete la ce anume caută angajatorii și candidații”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 6000 de candidați, interesați de joburi, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului. Mai multe informații despre eveniment găsești pe Târgul de Cariere Iași.

 

Citește și:

eJobs îți face CV-ul pe loc la Târgul de Cariere!

Cum să-ți sporești șansele de a te angaja la Târgul de Cariere?

Fă cunoștință cu 400 de companii la Târgul de Cariere! 

A fost util articolul? 0
joburi Iașitarg de joburitargul de cariere

Leave a Reply