• 2 Aug. 2021
  • 2 min

Penny lansează Programul Internațional de Management Trainee

Penny

La PENNY, angajații constituie pilonul central al activității de zi cu zi. Compania asigură un mediu de lucru stabil, activ și încurajează dezvoltarea personală și profesională. Structura organizațională flexibilă contribuie foarte mult la această dezvoltare, pentru că are posibilitatea de a oferi șanse de promovare în mod egal tuturor.

Penny este prezent în România de 16 ani, timp în care și-a îndreptat constant eforturile spre atragerea unor noi colegi ambițioși, talentați și energici. În prezent, rețeaua este alcătuită din 284 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.300 de angajați.

 

Penny îți oferă un training complex în retail

În plus, PENNY investește constant în programe de educație și training pentru angajați, cât și pentru tineri care își doresc să facă parte din echipa PENNY. O astfel de inițiativă este și Programul Internațional de Management Trainee, ce se bazează pe principiul cunoașterii domeniului de retail de la zero și pe dobândirea unei perspective mult mai largi despre Grupul REWE. Prin parcurgerea diferitelor etape și domenii de activitate, participanții vor avea parte de un training complet și complex. Scopul programului este de a instrui cursanții la scară largă în cadrul REWE-International. Astfel, participanții își vor face stagiul de 16 luni în diferite departamente, dar și în magazine ale REWE International AG, atât în ​​țară, cât și în străinătate.

După finalizarea programului de instruire, se va alege postul cel mai potrivit pentru fiecare candidat.

Aplicațiile se pot depune până pe 12.09.2021, iar programul va începe în noiembrie 2021 și se va întinde pe o durată de 16 luni.

 

De ce ar trebui să alegi Programul Internațional de Management Trainee :

  • Activitate captivantă într-un domeniu dinamic, pentru un angajator de încredere, într-o echipă dedicată și cu oportunități pentru o carieră internațională;
  • Sarcini diverse, într-un mediu multicultural, deschis și activ la nivel internațional;
  • Un mentor personal dintr-o poziție de high-management pe durata programului;
  • Cursuri speciale de formare profesională, personală și coaching;

Mai multe informații despre Programul Internațional de Management Trainee pot fi găsite aici, iar dacă ți-am stârnit interesul și vrei să aplici, accesează cariere.penny.ro și lasă-ne aplicația ta.

 

Ți-a plăcut articolul „Penny lansează Programul Internațional de Management Trainee”? S-ar putea să-ți placă și:

Metode eficiente de training pentru noii angajați

 

5 abilități pe care le poți învăța prin cursuri online

A fost util articolul? 2
Penny

Leave a Reply