• 12 May. 2022
  • 2 min

Ce câștigi dacă te înscrii la o școală de afaceri?

program MBA
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Vrei să faci parte dintr-o comunitate de afaceri regională prestigioasă și să-ți duci cariera la următorul nivel?

 COTRUGLI Business School te poate ajuta în acest demers!

O lungă tradiție, cea mai mare rețea profesională de afaceri din Europa de Est, lectori renumiți și un program unic care oferă cunoștințe actuale și aplicate – toate acestea le vei regăsi în cadrul COTRUGLI Business School.

 

De ce să te înscrii în cadrul unui program MBA

Mediul de afaceri aflat într-o continuă schimbare, precum și digitalizarea accelerată a tuturor tipurilor de activități, impun factorilor de decizie actuali să adopte o abordare proactivă, una ce implică atât o creștere a bazei de cunoștințe deținute, cât și a experienței aplicate.

O astfel de abordare nu poate fi găsită în educația academică tradițională, din cadrul acesteia lipsește componenta practică necesară managementului unor echipe diverse, de mari dimensiuni, în timp ce alte tipuri de formare profesională furnizează cunoștințe punctuale, uneori practice, ce nu sunt însă integrate într-o abordare strategică sistemică. O nouă viziune în educația liderilor din prezent și din viitor își are punctul de plecare într-o abordare proactivă a schimbărilor ce vor urma.

Astfel, COTRUGLI Business School îți oferă argumente solide pentru a investi timp și resurse financiare în programele de Executive MBA ale școlii.

Înscrie-te acum în cadrul școlii de afaceri  

Aceste programe furnizează resurse valoroase profesioniștilor de top și propun o abordare holistică a dezvoltării companiilor în care aceștia activează, urmărind gestionarea proceselor și conducerea activităților prin prisma tuturor dimensiunilor implicate – strategie, leadership, etică, digitalizare, marketing sau vânzări. Curricula acestui program MBA este livrată de lectori renumiți, experți internaționali în domeniile în care activează, care, în completarea activității didactice și de mentorat pentru care sunt recunoscuți de comunitatea academică, activează în rolul de consultanți în companii multinaționale importante. Acesta este și motivul pentru care studenților COTRUGLI li se oferă o incursiune în ceea ce înseamnă mediul de business și piața actuală, precum și perspectiva oportunităților ce se întrevăd la orizont.

Peste 20.000 de alumni din diverse domenii – IT, farmaceutic, finanțe-bănci, precum și antreprenori, consultanți, ingineri sau top manageri – au fost educați în mediul COTRUGLI.

Datorită faptului că toate programele de MBA oferite de COTRUGLI sunt recunoscute internațional și acreditate de AMBA (Association of MBAs), mulți dintre absolvenți s-au lansat în cariere internaționale. Certificarea AMBA este cu atât mai importantă cu cât este o garanție independentă a calității programelor de MBA a doar 2% din totalul celor mai bune școli de afaceri din peste 70 de țări. COTRUGLI este una dintre ele!

Înscrierea pentru cea de-a 20-a generație de studenți COTRUGLI, o generație aniversară, este în desfășurare și poți afla mai multe detalii de pe pagina oficială a școlii. 

 

Acest articol este susținut de Cotrugli Business School.

 

Îți surâde ideea de a te înscrie într-un program MBA? Află și alte sfaturi care te pot ajuta să evoluezi în carieră:

4 obstacole care stau în calea evoluției tale profesionale

Motivele pentru care și tu ai face o schimbare în carieră acum

Cum te decizi între două oferte de muncă?

A fost util articolul? 0

Leave a Reply