• 1 Apr. 2019
 • 2 min

Unde câștigi cel mai bine ca stivuitor. Află salariile pe orașe!

stivuitor

Dacă îți dorești să te angajezi ca stivuitor într-unul dintre marile lanțuri de hypermarketuri din România, este important să știi cât de căutat este acest job de români, care sunt cerințele la angajare și la ce salariu să te aștepți.

În 2018, logistica a fost pe locul doi, după vânzări, în topul domeniilor cu cele mai multe aplicări din partea românilor. Peste 400.000 de aplicări au fost pentru un job de lucrător în depozit sau manager gestionare marfă. Un loc de muncă în domeniu găsești destul de ușor, dacă ai calificare de stivuitor, cererea din partea angajatorilor fiind mare.

 

Peste 3.800 de locuri de muncă în logistică

Numai pe eJobs.ro, ai la dispoziție peste 3.800 de joburi în domeniul administrativ/logistică,  dintre care 200 sunt pentru stivuitorist (denumirea populară a muncitorului care se ocupă cu stivuirea). Poți alege să-ți afișeze joburile în funcție de relevanță, astfel încât să le vezi pe cele care corespund cel mai bine căutării tale. La căutarea în funcție de dată vei descoperi joburile nou postate, iar la cea în funcție de distanță vei ști ce locuri de muncă sunt disponibile în orașul tău, aproape de casă. Dacă vrei să afli cum poți să obții mai ușor un job în logistică, precum și salariul, am strâns aici informații utile. 

Cum te poți angaja ca stivuitor

Principala condiție pentru a te angaja pe un post de stivuitor este să ai autorizația ISCIR (documentul oficial care îți dă dreptul să utilizezi motostivuitorul). Poți obține această autorizație în baza unui curs este de aproximativ 650 lei, bani pe care îi poți plăti și în rate. Pe lângă calificare, este important să îndeplinești și cerințele angajatorilor care sunt în căutarea unor persoane sociabile, cu spirit de echipă și capacitatea de a lucra eficient în mod individual. Contează și flexibilitatea ta de a lucra în ture, dar și abilitatea de a te adapta sarcinilor diferite din depozit.

 

Peste 2.288 de lei pe lună pentru stivuitor în București

Dacă te angajezi ca stivuitor în București și ai 1-2 ani de experiență, salariul este aproap 2.300 de lei. Salariul este însoțit și de un pachet de beneficii care poate cuprinde: transport gratuit, tichete de masă, abonament la sala de fitness, dar și un program flexibil de lucru.
Veniturile tale pot crește pentru că angajatorii plătesc orele suplimentare dublu, iar lucrul în tura de noapte e plătit cu 25% mai mult decât programul obişnuit de lucru. În plus, experiența la același loc de muncă te ajută să te califici și pentru o promovare. Poți ajunge gestionar depozit sau manager de magazin, iar salariul crește și în funcție de responsabilități.

Salariu cu 10% mai mare în vestul țării

Cel mai mare salariu mediu net din țară îl poți câștiga dacă te angajezi pe un post de stivuitor în zona de vest a țării. Astfel la Timișoara, ai un venit mediu lunar de 2.448 lei. Și în zona de nord-vest a țării, la Cluj, salariul este de 2.373 lei, mai mare cu aproximativ 5% decât în București. Ceva mai mici sunt câștigurile stivuitorilor din centrul țării, dar și a celor din zona de sud a țării care primesc pentru munca lor 2.199 lei, respectiv – 2.163 lei. În zona de sud-est a țării,  salariul este de 1.860 lei, cel mai mic din țară.

 

Compară-ți salariul pe Salario.ro

Poți afla mai multe date salariale comparative pentru jobul tău prin intermediul Salario, comparatorul de salarii, lansat de eJobs, liderul pieței de recrutare din România, care continuă demersurile pentru transparentizarea veniturilor. Salario oferă informații pentru peste 800 de poziții diferite, din 62 de domenii de activitate, atât de la privat, cât și de la stat.

Ți-a plăcut articolul? Află și alte salarii:

Cât câștigă un șofer în România

Cât câștigă un lucrător comercial în România

Ce salariu are un chelner

A fost util articolul? 5
 • AvatarAdrian zice

  Stivuitor …. este denumirea unui utilaj . Pe cei care au scris articolul … corectare ….. bun de tipar …. Ii angajez eu în funcția de STIVUITOR

  Pariu că nimeni nu citește și nici nu va răspunde ….. Că doar sunteți profesioniști …

 • AvatarGaret Bora zice

  Nu știu de unde culegeți datele astea, dar în vestul tarii un stivuitorist câștiga pana la 3000 de lei sau chiar mai mult, iar ca medie as spune sigur ca este peste 2500 lei.

 • AvatarNegru nicolae zice

  Da vreau

 • Avatarstefan zice

  pentru cineva care lucreaza in domeniu, da, stivuitorul e utilajul, si omul pe ea e stivuitoristul, mai lasati dexul in pace.

 • Avatarstef zice

  pentru cineva in domeniu, stivuitorul este utilajul, iar “soferul” e stivuitoristul, clar. Hai sa mai lasam dexul.

 • AvatarDan zice

  Măcar spun ei operator stivuitor că la tractorist nu-i spui tractor

 • AvatarRasvan zice

  Hi Ejobs,

  Adrian are dreptate.

  Denumirea profesiei este STIVUITORIST. Verificaţi şi pe net că se oferă omulţime de job+uri de STIVUITORIST !

  STIVUITOR = utilaj pentu ridicat şi transportat mărfuri !
  STIVUITORIST = personal autorizat sa conduca un STIVUITOR

  Am lucrat in domeniu şi cunosc terminologia. Verificaţi şi pe site-urile instituţiilor ISCIR şi CNCIR acest lucru, ei autorizează STIVUITORISTI !

  Similar ca terminologie ar fi de ex. TRACTOR – TRACTORIST,

  Nu totdeauna ce e scris în DEX corespunde 100% realităţii.

  Mai verificaţi !

 • AvatarRasvan zice

  Hi, Ejobs,

  Să ştiţi că Adrian are dreptate ! Corect este STIVUITORIST ! (Am lucrat în domeniu, întrebaţi şi la ISCIR sau CNCIR sau verificaţi pe site-urile lor)

  STIVUITÓR, stivuitoare ~ 2. S. n. Utilaj mobil destinat încărcării, descărcării, deplasării pe distanțe scurte și stivuirii unor sarcini de dimensiuni și greutăți apreciabile.

 • AvatarPopa Adelina zice

  Buna seara!
  Nume:Popa,
  Prenume:Adelina,
  Nr,de contact:-0734-023-568,
  Doresc sa fac parte din aceasta echipa.
  Sunt in cautarea unu-i loc de munca in depozit pregatire marfa si scanare retur si transfer marfa sistem portabil cu windows xP.
  Word.Excel.Power Point!
  Am lucrat la Vertex SRL.

  • Bună, Adelina,

   Te sfătuim să suni la 021 9124 și consilierii eJobs te vor îndruma spre acele locuri de muncă care ți se potrivesc.

Leave a Reply