• 29 Oct. 2018
  • 2 min

Peste 1000 de locuri de muncă vor fi scoase la bătaie la Târgul de Cariere Brașov

Târgul de Cariere Brașov

Ediția de toamnă a Târgului de Cariere Brașov are loc pe 30 și 31 octombrie (între orele 10:00-19:00, prima zi, și 10:00-18:00, a doua zi) la Hotel Kronwell. Peste 30 de angajatori din domenii precum Retail, Automotive, Contabilitate, IT sau Resurse vor veni cu mai multe de 1000 de locuri de muncă adresate atât tinerilor aflați la început de carieră, cât și specialiștilor sau candidaților din categoria de vârstă 45+.

Participanții vor putea să aplice pentru un loc de muncă în companii precum Lidl, Azets, Quin, Accenture, CCC, McDonald’s, Bertrandt, Elektrobit, Bosch Automotive, Harsha Engineers, VEO Worldwide Services, ARKUS Consult, Vodafone, PMG Brașov, Draexmaier, Olympus sau Ipsos.


Noutăți de la o mulțime de companii la Târgul de Cariere Brașov

La târg, participanții au avut ocazia de a testa digitalizarea CV-ului, prin intermediul eJobs.ro. Și-au imprimat CV-ul eJobs la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care companiile prezente l-au scanat cu ajutorul aplicației CV2GO.

Candidații își pot genera, de asemenea, un QR Code folosind aplicația eJobs.ro-Locuri de muncă, iar angajatorii îl vor putea scana direct de pe telefon. Partea bună a lucrurilor e că nu trebuie să ai CV-ul actualizat neapărat. Ideal îl vei completa de acasă, înainte de târg, dar dacă nu ai timp să o faci, îți poți actualiza CV-ul eJobs și la finalul târgului, iar angajatorii vor primi acces la cea mai recentă versiune a CV-ului tău!

„Ne bucurăm să revenim la Brașov cu noutăți pentru candidați. Digitalizarea CV-ului va îmbunătăți modul în care profilul candidatului este analizat de companii. Sezonul acesta mizăm pe sporirea interacțiunii dintre angajat și angajatori. Îi invităm pe candidați să-și instaleze aplicația CV2GO și să vină pregătiți la eveniment pentru a discuta cu angajatorii”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Cel mai bine plătit job la Târgul de Cariere Brașov

Târgul de Cariere Brașov aduce în atenția candidaților și campania Cel mai bine plătit job. Printr-o idee originală și creativă, de promovare a unui produs alimentar, candidații pot câștiga 10 000 de dolari pe lună. 

„După cum ne-am obișnuit consumatorii să-i surprindem de fiecare dată cu premii atractive pentru fiecare campanie de marketing, de această dată, le propunem un premiu care, de fapt, nu este un premiu. Este un job. Probabil, cel mai bine plătit job din marketing. Astfel, cel care va fi ales să ne fie coleg în departamentul de marketing al Caroli Foods Group, va fi recompensat cu 10 000 de dolari pe lună, pentru doar 10 ore lucrate pe săptămână, pentru implicarea sa în implementarea ideii propuse”, completează Anamaria Băjan, Marketing Director la Caroli Foods Group.

Mai multe informații despre eveniment găsești pe Târgul de Cariere Brașov.

 

Citește și:

Ingineria, Retailul și HR-ul, cele mai căutate domenii la Târgul de Cariere

Ce salariu poți avea și unde poți ajunge ca Asistent Manager?

4 metode de a afla ce job ți se potrivește

A fost util articolul? 1

Leave a Reply