• 15 Oct. 2018
  • 2 min

Târgul de Cariere Târgu Mureș revine luna aceasta cu noutăți!

Târgul de Cariere Târgu Mureș

Târgul de Cariere Târgu Mureș va avea loc pe 16 octombrie la Teatrul Național. Companii din cele mai variate domenii vor participa la eveniment, astfel că cei mai activi angajatori își vor prezenta ofertele din categoriile entry-level, nivel mediu și avansat.

Peste 1000 de locuri de muncă vor fi disponibile la Târgul de Cariere Târgu Mureș, din domeniul Inginerie, Resurse umane, Marketing, Retail, Administrativ, Consultanță sau Juridic. Sunt oferite posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență. Companiile Cie Matricon, STC, Hirschmann, Kastamonu, Leroy Merlin, CSI, Bosch Automotive, Jac Travel, Azomures, E.On, Endava, EASTMEN, Continental, Gedeon Richter au pregătit oferte de muncă atrăgătoare pentru toți participanții la târg.

 

O zi plină de activări la Târgul de Cariere Târgu Mureș

La Târgul de Cariere Târgu Mureș vei putea lua parte, de asemenea, la o simulare de interviu și o negociere de salariu, și vei putea primi, în funcție de nevoile și întrebările tale, consiliere profesională și informații esențiale din legislația muncii.

Totodată, participanții la eveniment au ocazia de a-și compara salariul în timp real cu Paylab.ro, primul comparator de salarii din România, powered by eJobs, pentru a afla ce salariu merită și între ce fel de sume să se încadreze atunci când își negociază veniturile la viitorul loc de muncă.

Tot prin intermediul eJobs, candidatul își va putea face pe loc CV-ul la cabina telefonică de consiliere profesională sau, dacă are deja un cont și un CV pe eJobs.ro, își va putea imprima CV-ul sub forma unui QR Code scanabil, la standul PRINT CV AICI. Acest CV digitalizat va putea fi scanat de către angajatorii prezenți la târg pentru a accesa instant CV-ului candidatului. Astfel, dacă-ți place un job de la o anumită companie, poți aplica la acel job în două secunde, știind că angajatorul n-are cum să-ți piardă sau să-ți rătăcească CV-ul la finalul târgului. De asemenea, dacă-ți instalezi aplicația eJobs.ro – Locuri de muncă, îți vei putea genera propriul QR code scanabil direct din telefon!

Târgul de Cariere Târgu Mureș Teatrul Național


De ce să vii la Târgul de Cariere Târgu Mureș?

„Târgul de Cariere revine cu o ediție bogată în noutăți. Ne dorim să sporim interacțiunea dintre candidați și angajatori, să creăm punți între ceea ce caută participanții și companiile. Aducem în atenția participanților atât locuri de muncă atractive, cât și modalități de consiliere profesională. La standurile de negociere de salariu și de legislație a muncii, candidații pot învăța cum este necesar să se prezinte în fața angajatorilor. Este un pas important în ceea ce privește o viitoare carieră.’’ a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 3000 de candidați, interesați de joburi, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului. Mai multe informații despre eveniment găsiți pe site-ul evenimentului: Târgul de Cariere Târgu Mureș.

 

Citește și:

eJobs îți face CV-ul pe loc la Târgul de Cariere!

Cum să negociezi ca un CEO

6 din 10 angajați se gândesc să-și schimbe jobul

 

A fost util articolul? 1

Leave a Reply