• 30 Sep. 2021
  • 2 min

Participă la Târgul de Cariere, ediția toamnă 2021, în format hibrid

Targul de Cariere

Dacă nu ai reușit să obții încă locul de muncă la care visezi sau un job care să-ți ofere împlinire profesională, atunci trebuie să știi că toamna anului 2021 e promițătoare, pentru că Târgul de Cariere lansează în 5 orașe (Brașov 1-2 octombrie, Cluj 8-9 octombrie, Iași – 15-16 octombrie, Sibiu – 27-28 octombrie) și Republica Moldova (Chișinău – 12-13 noiembrie) a 30-a ediție a evenimentelor de recrutare și employer branding.  

Târgul de Cariere, cu o tradiție de peste 15 ani în organizarea de evenimente (din care două ediții organizate exclusiv online), revine cu entuziasm și noutăți pentru candidați. În acest sezon, organizatorii mizează pe sporirea interacțiunii dintre candidați și angajatori, prin combinarea evenimentelor offline cu cele din online.

 

tdc-general-visual-UHD

Companii prezente la Târgul de Cariere

Companii din industrii precum automotive, BPO, producție, retail, bancar, IT și altele așteaptă să cunoască abilităţile şi competenţele tinerilor aflați la început de carieră, cât și ale specialiștilor sau candidaților de peste 45 de ani. Paleta largă de opțiuni este completată, ca în fiecare an, de programe de internship. Târgul de Cariere te ghidează spre internshipul perfect dacă ești încă pe băncile facultății sau proaspăt absolvent, oferindu-ți ocazia de a te întâlni cu profesioniști care îți pot îmbogăți experiența practică. 

 

Cum aplici la un job în timpul Târgului de Cariere

Poți să aplici la joburi în timpul evenimentului, prin aplicația Android/Apple Store – eJobs. Prin intermediul aplicației este introdus CV-ul electronic, care scurtează timpul necesar aplicării la doar câteva secunde. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația pe telefon și să accesezi din meniu Contul meu unde vei găsi opțiunea ”generează QR code – Târgul de Cariere”. QR code-ul respectiv va fi scanat de către angajatori pentru a înregistra candidații interesați de joburile oferite. 

 

Există varianta online dacă nu poți participa la Târgul de Cariere

În paralel, platforma națională Hai că joburi există!  este activă de pe 29 septembrie și va integra atât evenimente online cu emisiuni moderate și difuzate din studioul Târgul de Cariere, cât și oportunități profesionale disponibile în diverse orașe, cu posibilitate de aplicare online până în 29 noiembrie. Folosind tehnologia, vei putea avea acces la: webinarii; prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare; listarea locurilor de muncă disponibile; discuții cu experți în diverse domenii profesionale; discuții directe pe chat cu recrutorii activi; suport virtual din partea organizatorului; aplicare rapidă la joburi.

 

Acces pe bază de Certificat Verde

Organizatorii sunt pregătiți să își desfășoare activitatea respectând normele de siguranță care vor fi în vigoare la data evenimentului. Accesul se va face numai în baza Certificatului Verde, care atestă vaccinarea, testarea negativă sau trecerea prin boală în perioada cuprinsă între ziua 15 și ziua 180 de la data confirmării acesteia. Se va monitoriza atât numărul intrărilor și ieșirilor de la eveniment, cât și temperatura participanților la intrare. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pe toată durata petrecută în spațiul evenimentului.

Mai multe informații despre eveniment găsești pe www.targuldecariere.ro. 

Târgul de Cariere a împlinit anul acesta 15 ani de activitate și este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a demonstrat că fiecare ediție este un moment oportun pentru o schimbare în bine, devenind, astfel, cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă cu un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. Târgul de Cariere contribuie constant la dezvoltarea de competențe, descoperirea talentelor și a șanselor de angajare pentru acestea. Hai să ne cunoaștem! Variante există. 

 

Ți-a plăcut articolul? S-ar putea să-ți placă și: 

 

Dilema zilei: Ce întrebări să pun la interviu? (VIDEO)

 

5 greșeli de evitat în prima ta săptămână la un nou job

 

A fost util articolul? 0
targul de cariere

Leave a Reply