• 8 Mar. 2023
  • 3 min

Evenimente de neratat pentru cei la început de drum în carieră

evenimente
Autor
Mihaela Pascari
Mihaela Pascari Face parte din echipa eJobs România de circa 5 ani. Perioad... Arată mai mult

Atunci când te afli la începutul parcursului profesional, e normal să nu cunoști exact direcția spre care să te îndrepți.

În această etapă, e important să explorezi și să testezi cât mai multe activități, să afli amănunte despre potențialele domenii în care dorești să lucrezi și să cunoști oameni care să-ți servească drept surse de inspirație. Ca să-ți fie mai ușor în acest demers, am pregătit câteva evenimente pe care merită să ți le treci în agenda pentru luna martie. 

 

Evenimente de neratat în martie

 

Energy FEST 

București, 9-11 martie 

Energy FEST este un eveniment adresat profesioniștilor din domeniul energetic, viitorilor ingineri – elevi și studenți, dar și publicului larg. În cadrul evenimentului organizat de Universitatea POLITEHNICĂ din București, timp de 3 zile, participanții vor avea acces la cele mai noi tehnologii din domeniul energiei și vor afla informații utile despre provocările prezentului, despre soluțiile și inovațiile care ne influențează direct calitatea vieții.

Mai mult, acesta va găzdui expoziții de tehnologie, dar și o serie de workshop-uri, conferințe tematice și prezentări de companii. Poți afla mai multe detalii chiar aici!

 

SmartFIN@ISF  – Seminar de Perfecționare Vocațională

București, 13 martie

Proiectul are drept obiectiv îmbunătățirea abilităților și cunoștințelor studenților care vor deveni consumatori de servicii financiare, dar și potențiali angajați în piețele financiare (asigurări, bănci, pensii private, investiții).

Proiectul presupune susținerea de seminare ce includ: prezentări interactive pe subiectul carierei (recrutare, dezvoltare personală), prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii private.

Seminarele sunt susținute de experți în domeniu, din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, ISF sau al membrilor asociațiilor profesionale din domeniul financiar, partenere ISF. Ca urmare a participării, studenții vor primi Certificate de participare eliberate de ISF și recunoscute de instituțiile ce activează în domeniul piețelor financiare non-bancare. Numărul de locuri la aceste sesiuni este limitat la 50 de persoane. Mai multe poți afla aici!

 

IUF – Cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est

București, 18-19 martie

Timișoara, 21 martie

Dacă ești elev, student, absolvent și vrei să urmezi un program de licență, masterat sau doctorat în România sau în străinătate, IUF este locul în care în care poți afla mai multe despre oferta educațională expusă de universități din Europa, Asia sau America
În cadrul evenimentului, reprezentanții și studenții universităților internaționale, profesioniștii din peste 20 de domenii de activitate & influencerii se întâlnesc cu peste 26.000 de elevi de liceu, studenți și părinți.

Participanții vor avea acces la informații exclusive primite direct de la sursă despre programe de studiu, admitere, burse, surse de finanțare sau viața în campus. Mai multe despre acest eveniment află aici!

 

She Drives Science

Success Unfiltered

București, 22 martie 2023

Scopul programului este de a încuraja tinerele să urmeze o carieră tehnică. Evenimentul prezintă povești de succes în cariera tehnică, un panel cu femei ce ocupă funcții executive din cadrul Renault Group, de la Inginerie Produs, Inginerie Proces, IT, Fabricație. Pentru accesul la evenimentul ce va avea loc în București, participanții trebuie să aibă la ei cardul de identitate. Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile aici!

 

Conferința Internațională de Germanistică

Brașov, 23-25 martie 2023

Conferința de la Brașov a devenit în timp un eveniment constant în domeniul germanisticii din România, oferind experților, profesorilor, studenților, dar și publicului larg oportunități de informare, dezbatere și cooperare. Acest eveniment reunește specialiști și cercetători din importante centre universitare din România (București, Sibiu, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Brașov), Germania, Austria, Grecia și este consideratǎ una din cele mai importante manifestări de acest gen din țară. Conferința are o mare deschidere atât spre studenții ciclurilor de licență și de masterat cât și spre cadrele didactice de specialitate din învățământul (pre)universitar, oferindu-le celor din urmǎ o reală posibilitate de perfecționare. Mai multe detalii sunt disponibile AICI!

 

 

Ți-a plăcut articolul despre evenimente de neratat pentru cei care se află la început de drum în carieră? Citește și:

Aproape 3.000 de joburi la stat au fost scoase în piață de la începutul anului

Tendințe în redactarea CV-ului de urmat în 2023

Joburi pentru elevi. Ce trebuie să știi dacă nu ai 18 ani?

A fost util articolul? 1
dezvoltare profesionalăevenimenteprimul job

Leave a Reply