• 11 Jun. 2024
  • 2 min

Ești gamer? Află ce abilități ai dezvoltat din gaming și cum te ajută la angajare!

gamer Score2Skill
Autor
Andrei Mirea
Andrei Mirea Atras încă de mic de arta îmbinării perfecte a cuvintelo... Arată mai mult

Descoperă Score2Skill, testul dezvoltat de eJobs care-ți transformă experiența din jocul video favorit în abilități căutate pe piața muncii, pe care să le treci în CV și cu care să impresionezi la angajare!

Ți s-a spus că jocurile video sunt o pierdere de timp? Că nu te ajută deloc dacă ești gamer și că n-ai nimic de învățat din ele? Avem pentru tine argumentul perfect cu care să combați părerile de genul. Pentru că gaming-ul NU e o pierdere de timp. Iar asta o spunem acum clar și răspicat, după ce, împreună cu o echipă de cercetători și peste 400 de gameri, am dezvoltat Score2Skill, un algoritm complex care testează abilitățile dezvoltate în jocuri și le transformă în skill-uri căutate de angajatorii de pe piața muncii de astăzi. Uite aici de unde a pornit ideea și cum am făcut-o posibilă:

 

Score2Skill: De la joc la job

Score2Skill este testul dezvoltat de eJobs care-ți spune la ce te pricepi, în funcție de rezultatele pe care le ai ca gamer în jocul video preferat. Trebuie doar să răspunzi la toate întrebările și afli instant la ce ești bun și la ce mai poți lucra. Prin joacă, desigur! Mai pe larg:

  • Alegi jocul pe care-l joci cel mai mult din top 5 jocuri video jucate în România: Call of Duty, Counter-Strike, FIFA, League of Legends sau Valorant.
  • Răspunzi cât mai onest la întrebările despre stilul tău de gaming și rezultatele obținute.
  • Primești pe mail un profil super detaliat cu o mulțime de abilități.
  • Descoperi care sunt punctele tale forte pe care le-ai deprins direct din gaming și cu care poți impresiona angajatorii.
  • Îți treci rezultatele în CV, ca să te cunoască mai bine recrutorii și să știe de ce ești în stare.
  • Impresionezi la angajare, chiar și fără să ai altă experiență anterioară!

 

Score2Skill

 

Ce trăsături vei obține ca gamer?

Abilitățile pe care le vei regăsi în profilul creat cu Score2Skill sunt de fapt cele mai dominante trăsături de personalitate și cele mai importante soft skills ale momentului.

48% dintre angajatori au dificultăți în a le identifica, pentru că nu le găsesc trecute în CV-urile candidaților, iar 73% dintre ei recrutează prioritar în baza lor. Așadar, sunt destul de importante atât pentru angajatori, cât și pentru tine, pentru că ele te pot diferenția de mulțime și funcționează drept predictor pentru succes la job.

Acestea sunt: Agilitate, Leadership, Performanță, Gândire analitică, Risk Management, Creativitate, Proactivitate, Conștiinciozitate, Teamwork, Agreabilitate, Stabilitate emoțională și Deschidere spre experiențe.

 

Așadar, de ce să faci testul dacă ești gamer?

  • ieși în evidență în ochii angajatorilor, chiar și printre mii de alți candidați ca tine.
  • îți subliniezi atuurile, chiar și când nu ai experiență.
  • îți mărești considerabil șansele de a obține jobul dorit!

 

Mai departe

Dacă ai descoperit la ce te pricepi, dar totuși nu știi ce joburi ți se potrivesc, ce crezi? Îți spunem tot noi! Trebuie doar să-ți completezi CV-ul de pe eJobs.ro, să adaugi skill-urile descoperite prin Score2Skill, cât și toate informațiile despre industriile și domeniile tale de interes, iar mai departe noi îți vom recomanda joburi potrivite pentru profilul tău!

 

Vrei să afli mai multe? Citește și:

Model CV 2024. Descarcă aici model CV eJobs

Cum îți pot stimula hobby-urile creativitatea și productivitatea la job 

6 metode de a afla care este jobul potrivit pentru tine

A fost util articolul? 0
gamingscore2skillsoft skills

Leave a Reply