• 20 Dec. 2017
  • 2 min

E chiar ușor să faci un gest nobil de Crăciun

Gest nobil Crăciun
Autor
Iulia Vacaroiu
Iulia Vacaroiu Lucrează de 10 ani în Marketing & Advertising, orient... Arată mai mult

Campania „Povestea unui CV magic”, lansată iarna trecută de eJobs, continuă și iarna aceasta, oferindu-ne ocazia perfectă de a face un gest nobil de Crăciun fără să părăsim confortul casei noastre.

Către finalul anului, cu toții ne dorim să devenim mai buni. Avem 12 luni în spate pe care să le analizăm și să ne dăm seama ce am fi putut face mai bine, cum ne-am putea îmbunătăți perspectivele în noul an și, nu în ultimul rând, cum i-am putea ajuta pe ceilalți. Dar pentru a face asta nu trebuie să așteptăm neapărat trecerea anilor. Putem începe acum!

Ajută un grup de copii sclipitori

Desigur, oricât ne-am dori să ajutăm în acest sezon, uneori nici nu știm de unde să pornim, în special când suntem acasă, cu cei dragi, și ne pregătim de câteva zile de mese bogate și cadouri. De aceea eJobs propune un mecanism foarte simplu, care-ți permite să ajuți un grup de copii sclipitori să trăiască sărbători de vis fără a-ți părăsi propria locuință.

 

Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.ejobs.ro, să îți faci un cont dacă nu ai unul deja, și să îți completezi CV-ul până la 90%. Pentru fiecare CV actualizat până la data de 5 ianuarie 2018, eJobs va dona 3 euro către un grup de copii care își doresc să facă performanță în diferite domenii. Așadar, petreci câteva minute în fața calculatorului și, în același timp, ajuți tinerii implicați în campanie pentru tot anul care urmează.

 

eJobs Gest Nobil Crăciun

Contribuie la poveștile lor

Iarna aceasta, prin intermediul acestei campanii, ai ocazia să îl ajuți pe Norbert Sajgo, un tânăr de 20 de ani, olimpic la chimie și biologie, să studieze Biologia Moleculară la Universitatea din Manchester. Motivat de moartea bunicii sale, Norbert și-a propus să contribuie la căutarea leacului pentru cancer și are nevoie de ajutorul nostru pentru a-și împlini visul. A fost acceptat deja la facultate, dar acum strânge fondurile necesare pentru a-și asigura cazarea în Anglia.

 

Daniel Bujdei, 17 ani, a descoperit tenisul acum patru ani, când nu își permitea o rachetă adevărată sau un antrenor. Și-a improvizat propriul echipament din lucrurile găsite prin și pe lângă casă și un an de zile s-a antrenat singur, pe pavajul din curte până să prindă curajul de a se înscrie la prima sa competiție. Atunci, cu bani strânși cu greu, și-a luat prima rachetă și a reușit performanța de a ajunge în semifinală. Au urmat multe concursuri, iar Daniel speră că vor mai urma și altele, dar are nevoie de ajutorul nostru pentru a-și susține pasiunea pentru tenisul de performanță.  

 

Gabriel Chiriacescu, 14 ani, visează să ridice steagul românesc pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în atletism, iar Raul Zarzu, de aceeași vârstă, parcurge zeci de kilometri zilnic pentru a practica luptele libere, sportul care îl face să uite că fiecare zi este o luptă din punct de vedere financiar și că mâine s-ar putea să nu se mai bucure de privilegiul unei educații.

 

Valentin Constanda, 18 ani, își dorește să exceleze în lumea programării. Dedicația sa pentru web development este vizibilă nu doar în competițiile și premiile câștigate, ci și în felul în care lucrează zi și noapte pentru a găsi bug-urile ascunse în programele sale până obține la final un site de care ar fi mândru orice web developer.

 

Crăciunul acesta, contribuie la viitorul acestor cinci copii, dar și la activitățile asociației Mia’s Children, un refugiu deschis 24/7 copiilor din medii sociale defavorizate, completându-ți CV-ul până la 90% pe www.ejobs.ro. Astfel, eJobs va dona 3 euro în numele tău către aceste cauze, ajutând un grup de copii să trăiască sărbători de vis. Descoperă toate detaliile Poveștii unui CV magic pe ejobs.ro/doneaza!

 

Citește și:

Cum să te detașezi de muncă de sărbători

Joburi remote: cum să lucrezi de acasă

Trei tehnici pentru a fi mai productiv la job

A fost util articolul? 1
craciunsărbători fericite

Leave a Reply