• 27 Mar. 2020
  • 4 min

Ghid practic pentru munca remote

Dacă ai aspirat vreodată la un job remote, acum este momentul potrivit să încerci acest tip de lucru. Descoperă ghidul practic pentru munca de acasă, pe care l-am pregătit special pentru tine!

remote

Prima dată când lucrezi remote? Iată cum să începi!

Munca remote câștigă tot mai mult teren, mai ales în contextul actual de pe piața muncii. Dacă și tu lucrezi de acasă, atunci e important să știi cum e să ai un astfel de job, dar și care sunt avantajele și dezavantajele muncii din confortul casei. Iată câteva povești ce s-ar putea să te inspire și să te ajute să-ți construiești propriul mod de a lucra de la domiciliu, dar și o strategie eficientă. De asemenea, acest articol îți va fi de ajutor când îți vei negocia condițiile de lucru. Citește mai multe despre munca la domiciliu!

Strategia de lucru remote: cum ți-o construiești 

Ideea de a avea un loc de muncă de remote a devenit din ce în ce mai atractivă în ultima perioadă, mai ales având în vedere criza Covid-19, dar oare e atât de simplu de lucrat de acasă? Mai ales, atunci când poți fi distras și de alte activități precum gătitul sau mersul la cumpărături. Pentru început, trebuie să știi exact ce presupune munca la domiciliu, să cunoști ce mod de lucru e mai eficient pentru tine și să-ți faci o strategie bine pusă la punct. Aceasta îți va ușura munca și te va ajuta să livrezi proiectele la timp, fără să depășești orele de lucru. Află mai multe despre munca remote!Află mai multe despre munca remote!

Cum sa te motivezi când lucrezi de acasă 

Perioada asta e bună pentru cei care lucrează pentru prima dată remote. S-ar putea să-ți placă, dacă reușești să fii organizat, să-ți faci o agendă și să mai strecori prin ea câteva minute de activități pe gustul tău precum yoga sau cititul. Iată cum să fii mai eficient și mai motivate când lucrezi de acasă, dar și cum să te îndrăgostești de jobul pe care îl ai. Descoperă în articol cele mai eficiente și practice metode de lucru remote. Află cum să fii motivat atunci când ai un job de acasă!

10 recomandări pentru o comunicare eficientă

Ți se pare că munca în echipă nu funcționează atât bine atunci când toți membrii echipei se mută de la birou acasă? Așa este! Dar asta se întâmplă doar dacă există o comunicare deficitară. Pentru a menține o relație bună cu colegii, chiar și de la distanță, toți membrii echipei trebuie să se implice, să fie productivi și încerce să îmbunătățească comunicarea. Uite 10 sfaturi de la care ai putea să începi să îmbunătățești modul de comunicare și de lucru în cadrul echipei tale. Descoperă cele zece sfaturi pentru o comunicare eficientă!

Cum îți planifici o zi de munca la domiciliu

Telemunca sau munca la distanta folosind tehnologia vine la pachet cu provocarea de a gestiona eficient timpul, activitățile. Iar pentru a nu depăși niciodată deadline-urile e important să fii cât mai organizat, iar ziua ta să fie formată dintr-un plan. Există foarte multe soluții care îți pot ușura munca remote. Urmează sfaturile din articol daca ai un job de acasa și te confrunți cu presiunea timpului. Citește continuarea articolului!

Cum să fii mai creativ când lucrezi remote

Pe lângă productivitate la job, de cele mai multe ori e nevoie și de creativitate. Căci, ne dorim să venim cu cele mai bune idei și pe care angajatorul să le pună cât mai repede în practică. Pare mai dificil să fii creative atunci când îți desfășori activitatea din bucătărie sau sufragerie, dar există câteva trucuri care te pot ajuta. Descoperă mai multe metode pentru a-ți spori creativitatea la job, chiar și atunci când ai un loc de munca remote. Uite ce trebuie să știi despre telemunca!

Apar tot mai multe joburi remote. Tu ai aplicat la ele?

Noul context economic și social schimbă și raportarea angajaților și angajatorilor la conceptul de muncă de la domiciliu. Astfel, numărul de joburi remote disponibile pe eJobs.ro s-a triplat, de la începutul lunii martie, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Așa că trebuie să aplici cât mai repede la joburile remote, mai ales că, acum, interviurile se fac online, iar tu poți să stai în siguranță acasă și să obții jobul perfect pentru tine. Află mai multe despre evoluția locurilor de muncă pe care le poți face de acasă. Află cum a evoluat numărul de joburi remote!

Sfaturi pentru lucru de acasă dacă ai copii 

Munca de acasă poate deveni apăsătoare atunci când, pe lângă multe task-uri, ai și copii, care vor să petreacă cât mai mult timp cu tine și doresc să-ți concentrezi toată atenția numai pe ei. Puțină organizare și câteva activități de care să vă bucurați împreună după programul de lucru sunt doar câteva ingrediente pentru a lucra eficient. Descoperă și celelalte secrete pe care ni le-a dezvăluit colega noastră, care reușește să fie eficientă chiar și acasă cu fetița ei. Află cum să-ți faci lucrul de acasa cu copiii mai eficient!

Joburi de acasă pentru mame

Chiar și atunci când ai copii e important să lucrezi. Asta îți va menține o stare de spirit bună și vei găsi un scop în fiecare task pe care îl realizezi. Iar dacă, în perioada asta, ai experimentat deja munca de acasă, atunci poți aplica la unul dintre joburile scoase la bătaie pe eJobs.ro. Am făcut o selecție de locuri de muncă de acasă pentru mame și avem câteva propuneri practice sau creative care-ți vor plăcea. Aplică chiar acum pentru jobul potrivit pentru tine, ce -ți va permite să îmbini viața personală cu cea profesională. Descoperă cele mai tari joburi acasa pentru mamici!

Joburi de acasă

Cele mai sigur și mai comod este să alegi acum unul dintre acele joburi de acasa pe care îl poți face online. Oferta este în creștere pe eJobs.ro – unde găsești peste 1.000 de locuri de muncă remote, care pot fi realizate și când nu ești la sediul companiei. Ai nevoie doar de un calculator cu conexiune la internet și un telefon. Iată ce joburi de acasa poți alege și cum te poți organiza mai bine pentru a-ți face treaba! Descoperă joburi de acasa

A fost util articolul? 4

Leave a Reply